Vazura: Stojke nije na prodaju, poslali smo ponudu za Antonova!

> 10:15

Izjava Stojkovića da ne zna da li će nastaviti da igra u Srbiji i da je za njega počeo prelazni rok je podgila veliku buru u redovima crno-belih. 

Dalić: Nismo ovde došli samo da prođemo grupu!

Vazura je rekao da su napravili neku vrstu transfer liste na kojoj se ne nalazi Vladimir Stojković. Takođe je rekao ko nema dozvolu da napusti Beograd u ovom prelaznom roku. 

"Stojke nije na prodaju. Ima igrača koji jesu i koji nisu. On nije na prodaju niti želimo da pričamo na tu temu. Dobio je slobodno zbog Svetskog prvenstva i u Beogradu će se normalno priključiti radu ekipe. Uz njega, na prodaju nisu sigurno Zdjelar, Đerlek i Marković", poručio je Vazura, a prenose Večernje novosti

Takođe je spomenuo i dvojac Danilo Pantić - Nemanja Antonov, sa kojima status nije rešen. 

"Za Antonova smo poslali ponudu, čekamo odgovor. Nadam se da će u narednih nekoliko dana to biti rešeno pozitivno. Za Pantića imamo papir iz Čelsija u kojem su nas obavestili da žele da ga ostave kod nas. Mi želimo da stavimo otkupnu klauzulu, možda čak i da ga otkupimo odmah. On ostaje u Partizanu, to je najvažnije".

Takođe, u Humskoj se radi i na odlascima. 

"Ne znam tačno koliko bismo sredstava mogli da obezbedimo od prodaje ovog leta... Nadam se da će priliv biti bar 5.000.000 evra. Sve je otvoreno, svaki dan se pregovara za Tavambu i Ožegovića, za Marka Jankovića smo imali neadekvatne ponude iz Francuske, Turske i Italije, pa smo ih odbili".

U tu grupu spada i Zoran Tošić. 

"Ne postoji još ništa konkretno, on za sada ostaje naš igrač. Važna je i njegova želja, neće tu biti nikakvih problema".

Na kraju, sportski direktor Partizana je istakao i ciljeve za narednu sezonu. 

"Verujem da će ove godine biti za nijansu lakše da se osvoji titula. Promene u sudijskoj komisiji pokazuju da nije bilo dobro i nadam se da će sada sve izgledati bolje. Takođe očekujem da će naš predlog o uvođenju VAR-a biti podržan, na njemu ćemo i dalje insistirati", zaključio je Miloš Vazura.

JOŠ SPORTA:

Sale se nada pozitivnoj reakciji!

Akinfejev je narodni heroj Rusije!

Ko će biti novi "Zlatni dečko" sveta?

Kralj u Holivudu!