Billam-Smith vs Riakporhe to feature ‘Super’ Dan Azeez

Billam-Smith vs Riakporhe set for Selhurst Park on June 15

Bivši britanski, komonvelt i evropski šampion u lakoj kategoriji ‘Super’ Den Azeez pridružuje se najvećem događaju britanskog boksa ovog leta kao poslednji dodatak boxXER-ovom šouu na stadionu Selhurst Park u subotu, 15. juna, uživo na Skaj Sportsu u Velikoj Britaniji i Irskoj i Paunu u SAD.

Azeez se vraća u akciju posle uzbudljivog okršaja dvanaest rundi sa prijateljem i sunarodnikom iz Južnog Londona Džošuom Buatsijem 3.

Čovek iz Luisama izgubio je tešku odluku o bodovima od Buatsija u konačnom eliminatoru za WBA Svetsku titulu u lakoj kategoriji.

Uprkos tome što je pretrpeo prvi poraz u karijeri, akcije Azeeza su porasle posle njegovog pretendenta na ‘Borbu godine’ i 34-godišnjak planira da ne gubi vreme na povratak u trku za titulu i cilja glavna imena u diviziji.

Den Azeez je rekao: „Jedva čekam da se vratim u ring. Ovo je moj posao i nosim ovaj sport na grudima kao značku časti. Spreman sam da stavim graft kao i uvek da dokažem da pripadam vrhu sporta. Uvek ciljam ka vrhu i uzbuđen sam što ću biti deo velikog stadiona u Južnom Londonu, odakle sam! Selhurst Park će se ljuljati i uzbuđen sam što ću praviti šou za sve fanove koji ispadne.“

Osnivač i izvršni direktor BOXXER-a Ben Šalom je rekao: „Sjajno je videti Dena Azeza kako se tako brzo vraća u ring. Znam da жe mnogo nauиiti iz tako velike borbe sa Dћoљuom Buatsijem. Postao je jedan od najpopularnijih boraca u zemlji i sada očekujem da bude dobro opremljen da ode pravo na vrh divizije.“

Navijači prisustvuju ogromnoj UTAKMICI ON! šou će biti deo istorije dok se boks vraća u Selhurst park u svojoj stogodišnji godini.

Epski okršaj Krisa Bilam-Smita protiv Ričarda Riakporhea na vrhu je ogromne novčanice u Južnom Londonu i započinje veliko leto sporta svetske klase blokbaster večeri svetskog šampionata u boksu i slavlju.

Naslagani donji veš prikazuje Brikstonovog Ajzaka Čemberlena koji osporava žestok udarac Poljaka Mihala Cieslaka za evropsku krunu kruzera.

Ben Vitaker se suočava sa neporaženim rivalom i padom konferencije za štampu Ezrom Arenjekom za pojas WBA Gold Lake teške kategorije, plus povratkom 19-godišnje starlete u bantam kategoriji Frančeske Henesi.

Procenat od svake prodate ulaznice biće doniran Fondaciji Palas za život, zvaničnoj dobrotvornoj organizaciji Kristal Palasa F.C, koja sarađuje sa zajednicom više od 25 godina, pomažući mladima da rastu kroz moć sporta, inspirišući ih da pronađu bolji put u životu i da vode zdraviji život.

Karte su sada u prodaji preko BOXXER.com

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.