Njukasl drži konopac za Tošina Adarabijoa!

Njukasl drži konopac za Tošina Adarabijoa!

Veoma blizu da se pridruži AS Monaku prošlog leta, Tošin Adarabijo se vratio na četvrtu sezonu u Fulamu. Neprikosnoveni starter kada je u punom posedu svojih sredstava (kao i na poslednjih 8 mečeva Premijer lige), 26-godišnji engleski defanzivni rok je slobodan da pregovara sa klubom po svom izboru s obzirom na to da je na kraju ugovora 30. juna.

Ako klub sa Roka više ne bude u trci, to nije slučaj za engleske klubove koji vode nemilosrdnu bitku kako bi igrača trenirali u Mančester sitiju. I dok su Totenhem i Čelsi zainteresovani, Tošin Adarabijo nije dobio dovoljno sportskih garancija kod Spursa i zabrinut je zbog nedostatka vidljivosti na poziciji odbrambenog igrača na strani „Plavaca“. Božji dar za Njukasl koji bi mogao da pobedi na tenderu. Prema našim informacijama, razgovori su se već odigrali sa Edijem Hauom. Razmena koja je bila veoma pozitivna izmeрu njih dvojice.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.