Skaj napušta biciklistički svet!

> 11:09

Kompanija "Skaj" napustiće na kraju naredne godine biciklističku ekipu sa istim imenom.

Divac i Peđa nekad, Beli i Bogi sada - Dvojac rasturio Minesotu (VIDEO)

Ekipa će do kraja sledeće godine nastupati pod imenom "Skaj", a od 2020. godine pod novim imenom, naravno ako obezbedi novog sponzora. Biciklisti "Skaja" su pod tim imenom ostvarili čak 332 pobede, uključujući i osam velikih trka, 52 etapne pobede i 25 jednodnevnih trka.

Izvršni direktor "Skaj grupe" Džeremi Derok rekao je da je ponosan na ostvarene rezultate u više od jedne decenije u bicklizmu. 

"Kraj 2019. godine je pravo vreme da krenemo dalje i otvorimo novo poglavlje priče Skaja i okrenemo se drugačijim inicijativama", naveo je on. 

Odluka televizije "Skaj" da izađe iz biciklizma doneta je pošto kompanija počinje novu fazu u svom razvoju, navodi se u saopštenju. Četvorostruki pobednik Tur d' Fransa Kris Frum je rekao da će ljudi iz tima učiniti sve da prežive i ovu krizu s ciljem da nastave sa uspešnim rezultatima. 

"Ne mogu da predvidim budućnost, ali ovo je zaista poseban tim. Planiramo da svi budemo na okupu i u 2020. Učinićemo sve da se to dogodi, u drugim bojama i sa novim sponzorom, ali sa istim vrednostima, fokusom i željom za pobedom", rekao je biciklistički šampion.

JOŠ SPORTA:

Niš je neosvojiv!

CSKA "odvalila" Real i ostala bez Lige Evrope

Crvena zvezda se osvetila Breši i više nego ubedljivo!

Majstor Tadić dva puta u Bajernovu mrežu!