Adrijen Broner se možda neće pojaviti do 7 juna u borbi sa Blair Cobbs

Adrien Broner poster

Don King strahuje da se Adrijen Broner neće pojaviti da se bori 7.

Promoter Kuće slavnih okupio je događaj u Seminole Hard Rock Hotel & Casino u kopromociji sa fabrikom teške kategorije Krisa Lorensa, na kojoj je učestvovalo šest borbi za titulu.

Prema informacijama poslatim Svetskim bokserskim vestima, na jednoj kartici je ‘šest glavnih događaja. Zakonom su takođe prikazane dve zvezde u usponu zajedno sa Bronerom protiv Bler Kobs.

Jedan od glavnih događaja je WBC šampion u kruzer kategoriji Norair Mikaeljan (27-2, 12 KO) koji brani titulu protiv izazivača broj jedan Rajana Rozickog (20-1, 19 KO). Međutim, borba sa Bronerom zapala je za oko bližoj inspekciji plakata i liste kartica.

Don King Productions navodi: „Dodatna senzacionalna atrakcija za WBC Narodno prvenstvo (imaginarna titula) u kojoj nastupaju Adrijen Broner (35-4-1 sa 24 KO) Sinsinatija i Bler Kobs (16-1-1, 10 KO), ako se pojavi Broner. Bler će biti tamo.“

To je šokantna situacija i još jedna zvezdica protiv Bronerovog imena. „Problem“ je dugo bio izvor brige za njegove promotere tokom godina. Od potpisivanja sa Kingom 2022. godine, Broner se borio samo jednom uprkos tome što ga je obavestio o svojoj želji da bude aktivan i da bude napolju tri ili četiri puta godišnje. Broner, koji je svetski prvak u četiri divizije, borio se samo dva puta u više od pet godina.

Kao i njegov prethodnik, Al Hejmon, King oseća napor u svojim pokušajima da uvuče Bronera u konopce, pošto je video nekoliko datuma pomerenih otkako je potpisao ugovor sa bivšom zvezdom PBC-a.

Ako se Broner ne pojavi, njegovo partnerstvo sa Kingom moglo bi da se suoči sa svojom najtežom preprekom.

Na ostatku karte je WBA Continental USA šampion srednje kategorije Jan Grin (18-2 sa 12 KO) koji brani titulu protiv Roja Barringera (10-4, 6 KO). U međuvremenu, WBA NABA šampion u lakoj kategoriji Ahmed Elbiali (23-1, 18 KO) suočava se sa Roamerom Aleksisom Angulom (28-3, 23 KO).

Pored toga, Antonio Perez (9-0, 5 KO) protiv Antonio Vilijams (16-0-1, 7 KOs), Kasijus Čejni (23-1, 16 KO) vs Majkl Hanter (21-1-2, 15 KO), De’fon Vilijams (4-0, 4 KO) protiv Trevisa Flojda, i Majkl Oliveira (21-2, 16 KOs)

Ulaznice za „Šaku besa“ dostupne su preko tiketmastera. Cena ulaznica je 75 dolara, 100 i 200 dolara. Sedišta pored ringa su 500 dolara, a cena stolova je 5.500 dolara.

Šest glavnih događaja postaće pet ako se Adrijen Broner ne pojavi.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.