UŽIVO: Canelo vs Munguia rezultati iz Las Vegasa

Canelo vs Munguia

PRENOS UŽIVO

LAS VEGAS, NEVADA (4. MAJ 2024) – Svetske bokserske vesti pružaju uživo Canelo vs Munguia rezultate iz T-Mobile Arene dok se Canelo Alvarez suočava sa Jaime Munguia.

Veliki funta za funtu Canelo stavlja svoje neprikosnovene svetske titule u super srednjoj kategoriji protiv neporažene Munguíe kao par naslov PBC Pay-Per-View događaja na Prime Video-u ove subote, 4. maja, u Las Vegasu.

Canelo protiv Munguía je prva neprikosnovena borba za titulu sa četiri pojasa između meksičkih boraca i harkena nazad u veliki Meksiko protiv Meksika u prošlosti.

Canelo vs Munguia rezultati

Rezultati će se pojaviti ovde.

12 Rundi – IBF, WBA, WBC i WBO Super Middleweight titule
Saul Alvarez (60-2-2) vs Jaime Munguia (43-0)

12 – velter kategorija
Eimantas Stanionis (14-0) vs Gabriel Maestre (6-0-1)

12 – Perjani teg
Brendon Figueroa (24-1-1) vs Džesi Magdaleno (29-2)

12 – WBC Interim Welterweight Title
Mario Barrios (28-2) vs Fabijan Maidana (22-2)

10 – Super Velter kategorija
Hesus Ramos (20-1) vs Johan Gonzalez (34-2)

10 – Super Velter kategorija
Vito Mielnicki Jr (17-1) vs Ronald Kruz (19-3-1)

10 – Super Bantamweight
Demijan Vaskez (17-3-1) vs Alan Romero (27-0-1)

8 – Super Srednja kategorija
Vilijam Skul (21-0) vs Šon Hemfil (16-1)

6 – Lagani
Jabin Chollet (9-0) vs Julian Bridges (4-0)

6 – Laka teškašica
Lorens King (15-1) protiv Entonija Holaveja (7-4-3)

6 – Lagani
Adrijan Tores (7-0) protiv Arsena Poghosjana (3-1-1)

PPV informacije

Pored toga što je PPV dostupan za kupovinu na Prime Video-u, bez obzira na članstvo u Prime-u, fanovi takođe mogu da kupe PPV putem DAZN.com. Povrh tih opcija, obožavaoci mogu da nastave da pristupaju telekastu preko tradicionalnih kablovskih i satelitskih utičnica, uključujući PPV.com.

Ulaznice za događaj uživo su u prodaji u AXS.com. Canelo Promotions i TGB Promotions promovišu događaj u saradnji sa Golden Boy promotions i Zanfer Boxing Promotions.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.