Canelo vs Munguia ring walk times, preview, PPV information

Canelo vs Munguia face-off May 3

LAS VEGAS, NEVADA (4. MAJ 2024) – Svetske bokserske vesti prenose sve potrebne informacije uživo iz Las Vegasa ispred Canela protiv Munguia.

Canelo Alvarez stavlja na kocku svoje neprikosnovene titule u super srednjoj kategoriji protiv meksičkog rivala Džejmija Munguije posle živahne borbene nedelje na svetski poznatom Vegas Stripu.

Super Sport je u atmosferi od utorka uveče u događaju koji je počeo konferencijom za novinare podizanja obrva.

Antagonizacija Oskara De La Hoje na bivšeg učenika dostigla je temperaturu kada je par zamalo došao do udaraca kada je predsedavajući Zlatnog dečaka izašao na podijum. Srećom, stvari su se smirile ali nisu pokazivale znake popuštanja na vagi. De La Hoja je nastavio da provocira Canela, koji je bio sav biznis dok su on i Munguia izašli na scenu.

Veliki meksički mediji i prisustvo navijača u petak su počastili T-Mobile Arena Plaza kao bokserske legende Hulio Cezar Čavez junior i Markos Antonio Barera dočekali su obožavaoce na sparnom suncu. I Canelo i Munguia su napravili težinu za ono što će biti veliki događaj u svetskoj bokserskoj prestonici.

Danas je dan borbe, i predviđanja počinju. Canelo je favorit, ali Munguia je izoštitio samopouzdanje na skali i nije gledao van svog mesta na najvećoj sceni od svih.

Međutim, kada je najbitnije – naročito pred njegovim obožavaocima, tada ga Canelo pali. Posle manje impresivne odluke da se suoči sa Dmitrijem Bivolom 2022. godine, koja se završila katastrofom, postoji osećaj da Canelo duguje svojim pristalicama veliki nastup nakon što je prošle godine uzeo godinu dana od vikenda Cinco de Mayo.

Svetske bokserske vesti su prisutne u istoj areni gde je Bivol prizemljio svoj uvodni udarac, a pisanje je bilo na zidu rano za Canela. Sada, protiv Munguie – borca koji napreduje u težini i daleko u svom dometu, Canelo se vratio na mesto vožnje. Sa znakom pitanja preko milja koje su ostale na njegovom satu sa skoro 34 godine, Canelo ne pokazuje znake usporavanja. Nepokolebljiv je da će se boriti još pola decenije i ima savršenu predstavu da to uradi protiv Munguie.

Otkako se pomerio sa 154, Munguia nije pogrešio nogu i ima 100 zasluženih prilika. Takođe nema sumnje da ima veštine da uznemiri Canela u noći. Ali gledajući Canelovo ponašanje iz neposredne blizine, teško je poreći da je šampion sa više kilograma besniji nego inače. Ћeli da utiљa De La Hoju, iskaljujuжi svoju frustraciju na Munguii.

Džalisko superzvezda može da se popravi na svom rekordu 60-2-2 i ugrabi taj 40. nokaut protiv Munguije, koji se suočava sa prvim porazom u karijeri 43-0.

Canelo insistira da zaustavi Munguia u roku od osam. Međutim, sudeći po njegovoj gorčini prema De La Hoji, moglo bi da bude gotovo u petoj ili šestoj.

Canelo vs Munguia ring walk times and PPV info

Canelo vs Munguia kartica počinje u 15h PT / 6 pm ET u T-Mobile Areni, a deo Pay Per View počinje od 17h PT i 8 pm ET. Šetnje prstenom se očekuju u 20h PT / Istočno vreme 11 časova. Vremena su podložna promenama.

Pored Canelo vs Munguia na PPV delu biće Mario Barios protiv Fabijana Maidana, koji se u ko-glavnom takmičenju igra za Privremenu WBC titulu u velter kategoriji Bariosa. Bivši svetski šampioni Brendon Figueroa i Džesi Magdaleno sastaju se u borbi bez titule posle neuspeha izazivača na težini. Figueroina privremena WBC titula u perjanici neće biti dostupna za Magdaleno.

Takođe, neporaženi WBA šampion u velter kategoriji Eimantas Stanionis i nepobeđeni dvostruki olimpijac Gabrijel Maestre kvadrat u otvaraču za plaćanje u 20:00 ET/5 p.m. PT.

Pored toga što je PPV dostupan za kupovinu na Prime Video-u, bez obzira na članstvo u Prime-u, fanovi takođe mogu da kupe PPV putem DAZN.com. Povrh tih opcija, obožavaoci mogu da nastave da pristupaju telekastu preko tradicionalnih kablovskih i satelitskih utičnica, uključujući PPV.com.

Ulaznice za događaj uživo su u prodaji u AXS.com. Canelo Promotions i TGB Promotions, u saradnji sa Golden Boy Promotions i Zanfer Boxing Promotions, promovišu događaj.

Urednik Super Sport-a Fil Džej izveštava uživo iz Las Vegasa u Nevadi, a rezultati će biti dostavljeni uživo iz T-Mobile Arene od 3 popodne PT / 6 pm ET.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.