PSG: Lukas Hernandez uspešno operisan

PSG: Srušio se Lukas Hernandez

Ovo je veoma tužna vest za PSG i reprezentaciju Francuske. Lukas Hernandez, koji je centralnu odbranu počeo sa Markinjosom protiv Borusije Dortmund u sredu u prvom delu polufinala Lige šampiona, konačno je morao da popusti u prvom poluvremenu. Prvobitno pogođen u koleno, bilo je dovoljno da zadrži dah za 28-godišnjeg odbrambenog igrača. Na kraju, kazna je ovog četvrtka stigla za bivšeg igrača Bajern Minhena koji je zbog toga izašao na kraju sezone i evro zbog krucijalnog pucanja ligamenata.

Ovo je užasna vest za igrača koji će propustiti velike događaje i propustiti višemesečnu konkurenciju. Uprkos ovoj magli loših vesti, PSG je u subotu obavestio da je operacija levog stopala prošla bez problema: »Lukas Hernández je danas u Austriji podvrgnut uspešnoj operaciji profesora Kristijana Finka. Igrač će sada započeti protokol rehabilitacije. Kasnije će biti izvršena dodatna ispravka.»

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.