Flojd Mejveder pretio u vazduhu sa tatom Devina Hejnija

Floyd Mayweather Bill Haney

Flojd Mejveder će znati koliko je vreme kada će sledeći put videti oca Devina Hejnija, Bila, posle žestokog fena između njih dvojice.

Mejveder je preko Instagram Lajv pozvao Hejnija Starijeg kako bi saznao u čemu je njegov problem nakon što je Devin u subotu uveče izgubio od Rajana Garsije. Hejni stariji je prethodno izjavio da se Mejveder povukao iz tog sporta 2017. godine nakon sparinga sa sinom tinejdžerom i da nije u mogućnosti da se druži sa aktuelnim WBC šampionom u super lakoj kategoriji.

Diss je došao nakon što se Mejveder povezao sa Garsijom pre njihove nedavne borbe. U to vreme, Flojd je rekao Garsiji da se ne suoиi sa Hejnijem i da se umesto toga bori sa Rolijem Romerom. Međutim, sada postoji konsenzus da su Flojd i Garsija na kraju izlegli plan da zauzmu Hejnijev nepobeđeni rekord. Radilo je dok je Garsija trolovala Hejnija dva meseca u ono što većina veruje da je sada režirao Mejveder.

Garsija je tri puta ispustio Hejnija u Njujorku i ponizio „San“ i njegovog trenera tatu Bila.

Erupcija je počela kada se Mejveder osvrnuo na sparing priču.

„Čestitam na neporaženom borcu u teretani. Ali ja sam neporažen pod svetlima. Da li je vaš borac neporažen pod svetlima?“

Bil je odgovorio otpuštanjem u Mejvederu pola veka pobeda bez poraza.

„F**** tvojih 50-0, taj s**** ne znaиi niљta. Pogledaj protivnike koje si izabrao. To ništa ne znači.“

Flojd je odgovorio: „Ne moram da imam p***ing takmičenje sa tobom. Znate li zašto? Bile, znaš da sam te uvek poštovao. Samo sam zvao da saznam koji je tvoj problem sa mnom. Da li vam je potrebna pomoć (sa Devinom)? Trebala mu je pomoć pre neko veče.

„Pružio sam vam do telefona da vas obavestim da nemam ništa protiv vas; Kada smo ti i ja pogrešili? Kada smo ti i ja poиeli da se govedinamo? Poslednji put kad sam te video u Majamiju, šutnuli smo ga i lepo se provideli. Odjednom, izgleda da mi je Bil Hejni neprijatelj.“

Hejni stariji je zaključio pretnjom Mejvederu kada su se upoznali.

„Znaš koliko je vreme sa mnom kada te vidim. Haney posao жe se nastaviti. Da li mi je ikada trebala tvoja pomoж oko neиega?

„Vašem sinu je potrebna pomoć večeras, ne pre neko veče. Ti ćelavi, povređeni čoveče. Potreban sam sinu sutra, danas i svaki dan. Ne trebaљ nam za pseжi s***.

„Osećam se kao da si bik na osnovu tvojih postupaka o svima koji su bili u gradu koji je bio dole sa tobom. Oni loše rade prljavu loptu, niko ne radi dobro sa tobom.

„Rekao si mi šta ćeš da uradiš sa Tenkom; Video si šta sam uradio sa svojim sinom? Kada si otišla da razgovaraš i uradiš dogovor, to nije bilo nešto što je on osećao kao da želi da uradi. Želeo je da bude šef, tako da se dogovor nije dogodio.“

Mejveder je okončao razmenu naredivši Hejniju da ga pozove na privatni razgovor. Nesumnjivo ima još toga što dolazi iz ove priče.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.