Teškaš Dainier Pero popeće se na još jedan krug do vrha

Dainier Pero 2024

BoxLab Promotions neporažena zvezda u usponu u teškoj kategoriji Dainier „The Fear“ Pero (6-0, 4 KO) se sprema da još jednom napravi talase dok se vraća u ring ovog petka, 26. aprila 2024.

Pero će se suočiti protiv Hozea Marija Tameza (4-3, 1 KO) iz Montereja, MX, u borbi koja će biti sva akcija. Pero protiv Tameza, borba zakazana za 6 rundi, emitovaće se uživo na DAZN-u.

Poreklom iz Kamagueja na Kubi, Pero sada zove Las Vegas kući dok trenira sa Bobom Santosom, trenerom magazina Ring 2023 godine. Pero se, sa ogromnim amaterskim pedigreom, brzo pojavio kao jedan od najuzbudljivijih perspektiva u teškoj kategoriji i na zadatku je da napravi sebi ime.

Pero je rešen da učvrsti svoj status sledeće teškaške senzacije. Njegov cilj je da ostane zauzet i da se uzdiћe na rang listi u teškoj kategoriji.

„Imam velike snove da postanem sledeća zvezda teške kategorije i svaka borba me dovodi korak bliže ostvarenju tog cilja“, rekao je Pero. „Fokusiran sam, gladan i spreman da pokažem svoje veštine u ringu. Ovo je moje vreme, ostajem zauzeta i neću dozvoliti da mi bilo šta stane na put.“

„Dainier Pero je nešto posebno. On ima veštine, pogon i potencijal da bude najbolji mladi teškaš tamo“, rekao je Bob Santos, Perov trener, jer je uveren u svoje sposobnosti. „Pero poseduje sve potrebne alate za uspeh na najvišem nivou sporta. Ima neverovatan prirodni talenat, veliku radnu etiku, i glad za veličinom koja ga izdvaja od njegovih vršnjaka. Ponosan sam što ga vodim na ovom putovanju i bićemo spremni ovog petka.“

Pero svoj uspeh pripisuje rigoroznom režimu treninga. „Imao sam odličan trening kamp koji je vodio do ove borbe. Gurnuo sam sebe do granice, okružen timom koji veruje u mene i gura me da budem najbolji. Uveren sam u svoje sposobnosti i jedva čekam da ubacim šou navijačima.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.