Liga 1: Le Havreovo malo obaranje protiv LFP-a

Liga 1: Le Havreovo malo obaranje protiv LFP-a

Pridružio mu se u poslednjim trenucima Pari Sen Žermena, na „Parc des Princes“, Le Havre je ipak osvojio dragocen bod u trci za ostanak na mestu, pošto klub više nije u zoni relegacije i ostaje ispred Meca na gol razliki. Nakon ovog meča, HAC je izdao saopštenje u kojem želi „čestitam Pari Sen Žermenu na novoj tituli šampiona Francuske dobijenoj na kraju ovog 31. dana Lige 1 Uber Eats“.

Iako nije uspeo da čestita sebi na rezultatu, obraćanjem malom obaranju Profesionalne fudbalske lige (LFP). „Igrači HAC-a su odložili ovu titulu za nekoliko sati zahvaljujući izuzetnom učinku, dokazujući da klub ima svoje mesto u vrhunskom letu francuskog fudbala, uz dužno poštovanje prema Profesionalnoj fudbalskoj ligi i tretmanu koji je rezervisao za njega od početka sezone. Najstariji od francuskih klubova namerava da zadrži ovo mesto u Ligi 1 zahvaljujući njegovim rezultatima na terenu u poslednje tri utakmice“., objašnjava klub na svom zvaničnom sajtu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.