Gervonta Dejvis podstakla tvrdnju Flojda Mejvedera „taoca u Dubaiju“

Floyd Mayweather Gervonta Davis chat

Gervonta Dejvis je nastavila zavadu sa Flojdom Mejvederom tvrdeći da bokserska legenda ne može da napusti Dubai zbog nepotpunih radnih obaveza.

Dejvis i Mejveder su se upustili u veoma javne posledice pošto su prethodno bili bliski pošto se „Tenk“ uzdigao kroz redove do vrha ovog sporta.

Međutim, poslednjih godina doneli su animozitet i lošu krv između njih dvojice, a najnovija tvrdnja Dejvisa bila je na vrhu prethodnih nevolja.

Reagujući na navijača koji je naveo: „Dozvolite mi da saznam da li je Flojd držan kao talac u Dubaiju“, i tagujući Dejvisa na toj funkciji, WBA šampion u lakoj kategoriji je podstakao plamen.

Mora da vrati ljudima taj novac. Ako lažem, reci mu da odmah ode da živi. I on je zaglavio tamo na minut.“

Pre te razmene, Dejvis je izjavio: „On sve to govori, ali ne može da napusti Dubai jer je uzimao novac i nije radio ono za šta su mu platili. On je hejter!“

Mejveder sigurno neće biti zadovoljan Dejvisom i njegovim nastavkom napada, od kojih se većina briše sa njegovih naloga. Flojd je ćaskao uživo nekoliko puta ove nedelje posle Rajana Garsije protiv Devina Hejnija.

Četrdesetsedmogodišnjeg dečaka je imao žestoku svađu sa Bilom Hejnijem, gde su njih dvoje imali feštu vikanja na uši zbog još jedne uzburkane veze. Mejveder tada nije otkrio svoju lokaciju.

„Čestitam na neporaženom borcu u teretani. Ali ja sam neporažen pod svetlima. Da li je tvoj borac neporažen pod svetlima?

„Znate li zašto? Bile, znaš da sam te uvek poštovao. Samo sam zvao da saznam koji je tvoj problem sa mnom. Da li vam je potrebna pomoć (sa Devinom)? Trebala mu je pomoć pre neko veče.

„Pružio sam vam do telefona da vas obavestim da nemam ništa protiv vas; Kada smo ti i ja pogrešili? Kada smo ti i ja poиeli da se govedinamo? Poslednji put kad sam te video u Majamiju, šutnuli smo ga i lepo se provideli. Odjednom, izgleda da mi je Bil Hejni neprijatelj.“

Hejni stariji je tada pretio Mejvederu.

„Znaš koliko je vreme sa mnom kada te vidim. Haney posao жe se nastaviti. Da li mi je ikada trebala tvoja pomoж oko neиega?

„Rekao si mi šta ćeš da uradiš sa Tenkom; Video si šta sam uradio sa svojim sinom? Kada si otišla da razgovaraš i uradiš dogovor, to nije bilo nešto što je on osećao kao da želi da uradi. Želeo je da bude šef, tako da se dogovor nije dogodio.“

Saga se nastavlja.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.