Bisping upozorio Čendlera: Ne potcenjujte Mekgregora

Bisping upozorio Čendlera: Ne potcenjujte Mekgregora

Majkl Bisping je rekao Majkl Čendler da ne potcenjujem Conor McGregor.

Dva borca su ga stavila na kocku na UFC 303 29. Mekgregor se vraća iz povrede opasne po karijeru nakon što je slomio nogu protiv Dastin Poirier u porazu na UFC 264 2021. To je bio treći poraz Mekgregora u poslednje četiri UFC borbe. Chandler nije imao bout od poraza od Poiriera na UFC 281 u novembru 2022.

Čendler je izabrao da čeka i nastavi Mekgregorovu borbu umesto da se svađa između. Ta neaktivnost bi mogla da se izjalovi, a Mekgregor očajnički želi da pokaže svoje veštine. Ozloglašeni je bivši šampion dve divizije koji je pobedio na najvećoj sceni. To će biti pro-Mekgregorova publika, što znači da Čendler mora da bude odlučujuća pobeda. Dok je Čendler očekivao da Mekgregor ne bude isti borac, Bisping je upozorio Amerikanca na biti samozadovoljan.

„Mislim da udaram jače od mene. Njegovo vreme van kaveza se pozajmljivalo njegovom tajmingu da nije ono što je nekad bilo, njegovo kretanje nije ono što je nekad bilo, njegovi refleksi nisu bili ono što su nekada bili. Izaљao je iz kaveza tri godine dok se nismo borili. … Izađite na videlo i uzmite finiš i apsolutno nadglasajte se i dominirajte njime,“ Chandler Rekao

„Čovek (Čendler) je eksplozivan svaki put kada se bori.  On je fenomenalan. Pobedio ili izgubio, pojavio se. Protiv Džastina Getjea, protiv Dastina Poiriera – dve najbolje borbe koje je UFC ikada vodio. Dakle, jedva čekam ovu borbu, ali on mora da poštuje šta će Mekgregor da uradi i pretnju koja mu se vraća“, bisping navedeno

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.