Gervonta Dejvis preti da će nokautirati Flojda Mejvedera

Gervonta Davis Floyd Mayweather

Gervonta Dejvis je zapretila da će nokautirati Flojda Mejvedera dok je govedina između njih dvojice nastavila da se intenzivira tokom vikenda.

Mejveder se suočava sa pitanjima oko svojih finansija posle Dejvisove tvrdnje o vremenu koje je imao u Dubaiju. Mejveder takođe mora da iskoristi svoje odlične odbrambene sposobnosti da se ogradi od napada više od jednog od svojih bivših štićenici.

Dejvis je zapanjio boks kada je svojim pratiocima rekao da Mejveder ne može da napusti svoju trenutnu rezidenciju u Dubaiju zbog neispunjenih obaveza. On je to podržao dodavanjem Saudijske Arabije u miks. U instagram lajv u petak, Dejvis je takođe označio Mejvedera kao „prevaranta“ zbog učešća u kripto kompaniji pre nekoliko godina. Animozitet između njih dvoje izgleda da raste iz dana u dan.

Iše Smit, bivši borac Mejvedera koji je osvojio svetsku titulu pod bokserskom legendom, već neko vreme glasno govori o svom bivšem mentoru. „Šugar Šej“ je postavio pitanje kako Mejveder zarađuje novac za koji tvrdi da je u ovom trenutku.

„Nikada nisam sreo nekoga ko laže koliko ovaj tip. Ti si multimilioner, ali lažeš o svojim finansijama. Svako ko veruje da ovaj čovek zarađuje 300 miliona mesečno, 3,6 milijardi dolara godišnje, zaista je idiot“, rekao je Smit.

„To znači da je za četiri godine minus poreza, naravno, moj čovek saubio 14,4 milijarde dolara prihoda. 300 miliona mesečno, zar ne? Dakle, zarađuje više od MJ, Tiger, Bron, Jigga, i Beyoncé zajedno. Kao ozbiljno, koliko vas je MF tako lakoverno?“

Navijači Mejvedera su od tada branili Dvoranu slavnih 50:0 od onoga što je rastuća grupa kritika boksera koje je nekada predstavljao. Oni veruju da je Mejveder delovao sa integritetom tokom svog finansijskog poslovanja i da je dao mnogo u dobrotvorne svrhe, dokazujući svoju velikodušnost.

U daljem preokretu, Curmel Moton je premešten sa zakona Canelo protiv Munguia sledeće nedelje u Gervonta Davis protiv Frank Martina 15. Međutim, Dejvis nije bio srećan kada je Moton postavio slike iz teretane Mejveder i u svom postu naveo ‘Najbolji tim u boksu’. Dejvis je rekao Motonu nesigurno da se neće boriti na svom donjem vešu.

Sve postaje neuredno izmeрu Mejvedera i nekih njegovih prijatelja. Međutim, situacija sa Dejvisom preti da izmami kontroli.

Dejvis je dodao: „Recite Flojdu da ide uživo (odakle je). Pokuљava da mu skine s***. Recite mu da ide uživo ako je Flojd kod kuće (a ne zaglavljen u Dubaiju). Kladim se da ne moћe. Švorc je i priča svih 700 miliona.“

U daljem uzdizanju, Dejvis je pomenuo potencijalno bacanje ruku sa Mejvederom.

„Sada se f**** okolo i nokautiram Flojda kada ga vidim, i stalo mi je da se vratim u zatvor. On je takav p***** da ne dozvoljava svom obezbeđenju da nosi oružje.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.