Teofimo Lopez proziva Rajana Garsiju – ‘It Can Be A Catchweight’

Teofimo Lopez proziva Rajana Garsiju – 'It Can Be A Catchweight'

Teofimo Lopez je pozvao na borbu sa Rajan Garsija kao što je voljan da se uhvati u kategoriju.

Garsija dolazi sa svoje najbolje predstave, šalje Devin Haney na platno tri puta da bi se obezbedila pobeda većinske odluke. Garsijin zvezdani deo se povećao i postao novo lice boksa. Prisustvo kralja Rya X je sada skoro milion. Njegovi Instagram pratioci su približno 12 miliona, što se povećava za više od milion od borbe.

To garsiju čini A stranom, što mu omogućava da odlučuje. Nije uspeo da napravi limit od 140 funti za borbu sa Hejnijem, došao je za 3,2 funte preko. Garsija je rekao da više ne može da pravi juniorsku velter kategoriju, što je njegova sledeća borba u kategoriji hvatanja, 147 ili 154. Lopez je bio otvoren za boks Rajana, pod uslovom da postoji odgovarajuća kategorija za hvatanje.

„Razgovarao sam sa Top Rankom o tome kako želim da se ovo isplanira. Rekli smo nešto Rajanu (Garsiji) i njegovom timu da možemo nešto da uradimo u septembru ili decembru. Ne mora da bude na mom času težine (140). Može da bude težina. Tako da ne moramo da imamo bilo kakvih problema da idemo napred“, Lopez Rekao

Lopez mora da prođe pored sledećeg protivnika. Očekuje se da će se suočiti sa njim Stiv Kleget u junu. Izveštaji ukazuju da je sporazum blizu, što podleže zvaničnom saopštenju. Preuzimanje dolazi do kontroverzne pobede protiv Jamaine Ortiz posle sugestija Lopez je bio van okvira. Claggett nije veliko ime, pokazujući da je Lopezova komercijalna moć mnogo manja od Garsije čak i ako je WBO juniorski šampion u velter kategoriji. Ako Lopez prihvati da je B strana i napravi dovoljno ustupaka, mogla bi da se napravi borba.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.