PSŽ je hteo da to uradi unazad do Kajlijan Mbapea!

PSŽ je hteo da to uradi unazad do Kajlijan Mbapea!

Da li će Kajlijan Mbape napustiti PSG sa Ligom šampiona u džepu? Bićemo sigurni u to uskoro. Ono što, međutim, znamo je da mu je ovo poslednja prilika da osvoji ovu titulu sa Parižanima pošto će se ovog leta pridružiti Real Madridu. Odlazak koji postoji već mesecima, dok je, prema našim izvorima, u početku obećavao pariskoj upravi da će preuzeti vlast.

Prošlog avgusta, igrač obučen u AS Monaku obećao je Naseru Al Kalaifiju da će potpisati novi ugovor. Dovoljno da zakopa ratne sekire između njih dvojice, dok je veza bila veoma napeta… Od tada, francuski napadač je poništio obećanje i doneo definitivan izbor da se posveti Merenguesima.

Pariska osveta?

Prljavi trik iz Bondynoisa? Svako će to moći da protumači na svoj način. U svakom slučaju, PSG je takođe razmišljao da se osveti svom igraču i odigra loš trik sa njim u zamenu… Kako objašnjava list, Tim, uprava kluba iz Ile-de-Fransa je ozbiljno razmišljala da od Mbapea napravi zamenu i ostavi ga na klupi za velike mečeve sezone, posebno u Evropi. Način da se igrač natera da plati za ono što se smatra izdajom.

Direktori glavnog kluba su se nadali da će ga pogurati da se predomisli, pod prinudom. Međutim, na kraju, pariski generalštab nije išao do kraja. I mada je tačno da Luis Enrike ne okleva da se liši Mbapea kada smatra da je to neophodno, ne postoji želja za kaznom iza odluka Španca, koji uvek logično veruje svom najboljem igraču u najvećim utakmicama u sezoni. Poslednjih nekoliko meseci je moglo da bude veoma dugo za Mbapea…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.