Garcia vs Haney PPV brojevi ostaju pod ključem

Garcia vs Haney PPV numbers

Nema vesti o brojevima Garsije protiv Haney PPV-a nedeljno sa blokbaster događaja u Barclays Centru u Bruklinu, Njujork.

Obično je njihov pokazatelj kakva bi prodaja mogla da bude za borbu te veličine nakon što je Rajan Garsija tri puta ispustio Devina Hejnija na putu do zapanjujuće odluke.

Te cifre ostaju pod ključem i to bi mogle da urade u doglednoj budućnosti uprkos predviđanjima promotera Oskara De La Hoje od 1,5 miliona prodatih.

U međuvremenu, De La Hojaov rival Edi Hern nije pustio one Garsije protiv Haney PPV brojeva, što se pripisuje falsifikovanoj direktnoj razmeni poruka na Instagramu.

U onome što postaje kuga na društvenim mrežama, nalozi se mogu izmeniti tako da izgledaju kao da su provereni. Hearn je poslednja žrtva prevare koju je Rajan Garsija lično praktikovao u poslednjih nekoliko nedelja.

Garsija je postavio lažni DM između svog nedavnog protivnika sa doktoriranog profila. Isto se desilo i sa љefom matchrooma.

Hearn je citirao maštovit broj od nešto manje od milion, koji ima 1,3 miliona pratilaca i izgledao je legalno na površini. Međutim, to nije istina, i nijedan promoter na svetu ne bi posebno objavjao brojeve i cifre kapije, bez obzira na okolnosti.

Gnev i klemor za taj broj proizlaze iz Garsijinog ponašanja pre borbe, koje bi moglo da otvori konzervu crva za buduću prodaju. Ponašati se kao da bi trebalo da te izvuku iz borbe mogla bi da bude formula koja će biti usvojena ako se brojevi događaja pokažu kao ogroman hit.

Čak i po završetku borbe, Garsija se hvalio svojim trolovanjem.

„Ko je sad ludak? Pio sam svako veče. I šta se desilo? Pobedio sam!

„Hodao sam kroz vatru, još uvek je držao dole, i dalje tukao Devina Hejnija, a i dalje sam pio svaki dan i tukao ga. Znaљ, uradio sam sve. Pio sam svako veče. Izašao sam u ponedeljak i utorak, pio i pio. Šta se desilo? Pobedio sam. Ne moram da budem ponosan na to.“

Sa novonasečenim samopouzdanjem, Garsija je čak izjavio da može da se pomeri za četrnaest funti kako bi nokautirao šampiona super velter kategorije.

„Imao sam viziju borbe protiv Sebastijana Fundore sa 154 godine. Ali ne znam. Osećam se kao da mogu da ga nokautiram. Znam da je to stvarno, stvarno nasumiиno, ali oseжam da bih mogao da dobijem titulu sa 154. Doduše, viči na Fundoru, bez uvrede.“

Nekadašnji svetski šampion Iše Smit, koji je bio prvi borac rođen u Las Vegasu koji je osvojio titulu šampiona super velter kategorije, bio je jedan od mnogih koji su doveli u pitanje Garsijino ponašanje.

„Pa koji promoviše borbu, trči pored stranaca pitajući da li izdržava (zlostavljače dece)? Priиamo o Isusu, ali bacanje F-bombe posle F-bombe bez oиiglednog razloga? Da li ovi antikviteti zaista podržavaju borbu ili povređuju njegov brend?“

U svakom slučaju, Garsija je hit i sada borac sa deset kilograma, pošto je sa 135 godina pobedio bivšeg svetskog šampiona sa dve težine i neprikosnovenog kralja.

Garsija je na broju 10 zbog pobede nad brojem pet u gledanosti. Pored toga, Hejni je pala na 15 posle poraza.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.