Aldo se nada najboljem Mekgregoru protiv Čendlera

Aldo se nada najboljem Mekgregoru protiv Čendlera

Hoze Aldo Ћeli Conor McGregor da se vrati svom najboljem kada se suoči Majkl Čendler na UFC 303 29.

Aldo zna šta je potrebno da se suoči sa Mekgregorom, pošto se 2015. Mekgregor je nokautirao Alda 13 sekundi u prvoj rundi i postao UFC šampion u perjač. Ostalo je još nekoliko pitanja da li Mekgregor može da povrati formu koja ga je učinila svetskim šampionom sa dve težine.

Irac je slomio nogu u porazu od Dastin Poirier na UFC 264 u 2021. To je bio treći poraz Mekgregora u poslednja četiri UFC meča. Sa 35 godina, može li Mekgregor da se povrati od povrede opasne po karijeru, ili je neaktivnost prevelika? Dok Aldo nikada nije dobio revanš sa Mekgregorom, on želi da se Notorious vrati na vrh.

„Imam velika očekivanja za tu borbu. I kao što uvek kažem, uvek navijam za momke protiv kojih sam se borio i za momke koji su me pobedili jer, znate, to samo dokazuje da sam izgubio od najboljih i izgubio od šampiona. Zato se nadam da će moći da uрe tamo i bude Konor star, i da bude agresivan, i da uрe tamo da zavrљi borbu, i da to ne prepusti sudijama. Ali znate, očekujem velike stvari od te borbe“, rekao je Aldo

Aldo ima pitanja o svojoj UFC budućnosti. Ostala mu je još jedna borba na UFC ugovoru. On se suočava Džonatan Martinez na UFC 301 4. Aldo je promenio penziju posle poraza od Merab Dvalishvili na UFC 278 u 2020. Iako je otvoren da produži ugovor sa UFC-om, Aldo je takođe otvoren za istraživanje prilika u boksu, pošto je prošle godine dva puta boksovao. Ljubitelji MMA pomno će pratiti budućnost Mekgregora i Alda.

Reakcija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.