Slobodni agent Kris Eubank Junior podiže poklopac na razlazu promotera

Chris Eubank Jr vs Smith

Zvezda srednje kategorije Kris Eubank Junior otvorio se na razlazu sa Sauerlandom i Vasermanom Boksingom nakon što je postao slobodan agent.

Čovek iz Brajtona je obelodanjen kao najzgodnija nepotpisana zvezda ove nedelje kada su Vaserman i Braća Sauerland objavili saopštenje.

Zajedno su izjavili: „Bila je to emotivna vožnja! Želim vam sve najbolje u budućnosti, Kris i Nova Sport!“

Eubank je od tada obelodanila da su različite vizije njegove budućnosti krive za neočekivani rastanje načina. Rekao je: „Opet sam slobodan agent!

„Reč saveta svim borcima koji dolaze. Nabavite sebi solidan pravni i menadžment tim; potrudite se da radite samo sa promoterima koji se usklađuju sa vašom vizijom, ciljevima i snovima. Ove istine жe te osloboditi!“

Sauerland je želeo da ubaci Eubanku u treći pokušaj osvajanja IBO pojasa posle osvetničke pobede nad Lijamom Smitom. Međutim, Eubank je bila pakleno nastrojena u izazovu za jedno od četiri velika svetska prvenstva. Situacija je dostigla tačku pucanja kada je Eubanka pogodila sedam meseci van akcije uprkos tome što je bila fit i spremna za borbu.

Talentovani 34-godišnjak će sada tražiti alternativnu zastupljenost kako bi popravio svoj rekord od 33-3.

Treća borba sa Smitom, okršaj sa Konorom Benom i izazov za titulu protiv ujedinjenog vladara Janibeka Alimkhanulija neke su od mogućnosti otvorenih za sina legende.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.