Majk Tajson otkriva stas u intervjuu, Džejk Pol treba da brine

Mike Tyson ripped for Jake Paul

Bokserska legenda Majk Tajson skinuo je majicu kako bi otkrio svoju kondicionu jedanaestu nedelju od borbe sa Džejkom Polom 20.

Po svedočenju neverovatnog prizora, Jutjuber bi trebalo da brine o tome šta mu se sprema, čak i ako se Tajson približava svojim šezdesetim godinama.

Tajson se pojavio u emisiji Dejmon Eliot na intervjuu i znojio se kofama na sofi zbog problema sa klimom. Skinuo je jaknu pre nego što su vidljive kapljice nastavile da mu kaplju sa glave.

Eliot je pokuљao da to prenese kao љalu, alaћuжi na otpuљtanje odgovornih za AC. Međutim, nekoliko trenutaka kasnije, Tajson je ustao i izgledao kao da bi mogao da ode. Eliot je rekao „The Baddest Man“ da sačeka dok se ne postavi realizacija da tajson samo skida košulju.

Nakon što je bacio svoj aparat u stranu, bilo je evidentno da se Tajson u 57. godini išibao u neverovatnu formu. Pol bi uskoro mogao da shvati protiv čega se susruje pošto nema ni grama masti na bivšem šampionu u teškoj kategoriji, osim vrhova mafina koje većina muškaraca u pedesetim se bori da promeni.

„Tako mi je vruжe. To je ono što moram da uradim“, rekao je Tajson Eliotu. „Radim ovo zato što mi je vruće, ne zato što mislim da sam lepa ili tako nešto.“

Tajsona je Eliot kasnije nazvao ‘Obožavajući Adonis’, a intervju se nastavio još petnaest minuta sa ‘Gvozdenim’ Majkom koji se prejedao.

S obzirom na to, Tajson izgleda obeshrabrujuće za bilo kog borca u određenim godinama, ali još više za 27-godišnjaka koji nije najbolji bokser u dobrom danu.

Jedina briga je da Tajson neće imati dovoljno u rezervoaru da traje rastojanje svake runde. Njegovi klipovi za trening dokazuju da je dobar pet ili deset sekundi, ali to će biti potpuno drugačija priča tokom dva-tri minuta.

Pol može lako da prođe 10 rundi zbog toga što je u najboljim godinama, ali kako većina boraca odlazi u ring u svojim pedesetim, bunar se brzo suši. Uprkos ovoj činjenici, šanse za pobedu Tajsona su se skratile i zatvorile za Polovo uvodno favorizovanje.

Nada za navijače Majka Tajsona je da može da izvuče Pola odatle u prvoj rundi, možda sa svojih prvih nekoliko udaraca. Ako ne, plan da se uzme čovek 31 godina mlađi mogao bi brzo da mu se obi o glavu.

Kao što je pokazao protiv Roja Džonsa juniora sa 54 godine, Majku su potrebni klinci da napuni baterije više nego ranije. Da li će Pol dozvoliti da se to desi mogao bi da bude odlučujući faktor.

Sve se dešava na Netfliksu ovog leta na AT&T stadionu u Dalasu dok Majk Tajson licitije da vrati godine unazad i izbaci fenomen koji utiče na to.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.