OL – Monako: Adi Hütter čestitao Lionu na pobedi

OL - Monako: Adi Hütter čestitao Lionu na pobedi

Posle dobre pobede OL-a od 3:2 nad AS Monakom na stadionu Groupama u nedelju, trener Adi Hütter je preuzeo deo meča u svoj poniznosti: „Čestitam Lionu, zaslužili su ovu pobedu. U prvom poluvremenu smo bili veoma loši i u drugom smo bili bolji posle tri zamene. Još uvek smo se mučili da kontrolišemo igru. U drugom poluvremenu sam bio mnogo zadovoljniji, na kraju je bio pomalo lud meč, imam utisak da smo mogli da pobedimo ali smo se previše otvorili i kada pogledamo unazad, mislim da je Lion to zaslužio“.

Govorio je i o svojim promenama i završetku sezone svog tima: „Nisam bio zadovoljan prvim periodom, to nam je bila treća utakmica za nedelju dana. To su utakmice koje zahtevaju mnogo intenziteta i tako moj tim mora da bude fit. Hteo sam da vratim malo svežine. Uveren sam, još uvek imamo svoju sudbinu u svojim rukama, danas nije bio naš dan. Brest nikada ne odustaje, oni rade sve što je potrebno da ostvare svoje ciljeve. Moramo da budemo oprezni. Nisam ljut, ali moramo da se povratimo jer imamo svoju sudbinu u svojim rukama.“, zaključio je austrijski taktičar.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.