Fabio Fognini otkriva izbeljenu plavu kosu, traži ocenu od 1 do 10

Fabio Fognini otkriva izbeljenu plavu kosu, traži ocenu od 1 do 10

Da li će izgled preživeti sezonu na travi?

Da li je Fabio Fognini ušao u doba popstar-a?

Italijan je u subotu predstavio novi izgled na Instagramu. To je onaj koji svakako zapazi za oko…

Trgujući svojom tamno smeđom kosom, Fognini je pokazao izbeljene plave pramenove. Obrve mu nisu bile obojene da se poklope.

„Ocenite od 1 do 10“, upitao je 37-godišnjak svoje sledbenike.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Fabio Fognini (@fabiofogna)

Bivši svetski broj 9 nije prvi ATP igrač koji je isprobao lakše korene. Od Rodžera Federera i Rišarda Gaskea do Dominika Tiema i Kaspera Ruda, to se videlo i ranije – mada su sva pomenuta imena išla na to mnogo, mnogo ranije u svojim karijerama.

Raspitivao se bivši dvostruki šampion Australijan opena Robert Lindstedt: „Da li je gospođa (Flavija Peneta) odobrila ovo“

Pre mnogo godina u Los Kabosu, Fognini je debitovao potpuno drugačijim stilom koji je podrazumevao daske sa najmanjim pletenicama koje se mogu zamisliti.

Fognini je na Rolan Garosu osvojio svoj opener pre nego što je izašao od ruke Tomija Pola. Da li će njegova nova hajlajter kosa preživeti sezonu na travi?

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.