Aleksandar Zverev smuva Ruda i izaziva Alkaraz za titulu na Rolan Garosu

Aleksandar Zverev smuva Ruda i izaziva Alkaraz za titulu na Rolan Garosu

Nemac je jedan od četvorice igrača u ‘top 100’ koji su dobili glavom protiv Španca

Aleksandar Zverev proslavila je ovog petka da je njen slučaj arhiviran zbog pritužbe na navodno rodno nasilje sa propusnicom za finale Rolan Garosa. Nemac, koji je u Pariz stigao kao šampion Rima, nastavio je dobar trenutak igre protiv Kaspera Ruda.

Kada sam izgubio finale US Opena nisam bio dovoljno spreman ili zreo

Aleksandar Zverev

Norvežanin, Finalista u poslednja dva izdanja turnira i sa stomačnim problemima, nije uspeo da ponovi rezultat uprkos osvajanju prvog seta. Zverev je išao sa manje na više da bi zatvorio povoljan rezultat 2-6, 6-2, 6-4 i 6-2.

Savladajte presedane

Saša može da se pohvali da je jedan od četvorice igrača u ‘top 100’ koji je pobedio glavom sa Karlosom Alkarazom, njihov protivnik u finalu. Sastali su se devet puta i pet pobeda su pali na strani tenisera iz Hamburga.

Ostala trojica igrača koji vladaju u presedanju sa Mursijanom su Novak Đoković (2-3), Roman Safiullin (0-1) i Hugo Gaston (0-1).

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.