Karlos Alkaraz: „Imao sam grčeve, ali sam učio iz prošlogodišnjeg polufinala sa Đokovićem“

Karlos Alkaraz: "Imao sam grčeve, ali sam učio iz prošlogodišnjeg polufinala sa Đokovićem"

Španac priznaje da mu je to bio jedan od najtežih mečeva u karijeri

Karlos Alkaraz bio je ovog petka jedan od najsrećnijih ljudi na svetu posle njegovog prolaska u finale Rolan Garosa. Španac se suprotstavio oštrom otporu Italijana Janika Grešnika.

Zabavu. „Morate da znate kako da uživate u patnji i mnogo puta sam o tome razgovarao sa svojim timom. Bio je to jedan od najtežih mečeva u mojoj karijeri i obojica su bili sa Janikom na US Openu i danas. To znači koliko je dobro.“

Fizička situacija. „Video sam da je imao fizičkih problema. Obojica smo imali grčeve, ali sam naučio iz prošlogodišnjeg polufinala sa Đokovićem“.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.