Marsel Granoljeros i Horacio Zeballos su na pragu finala Rolan Garosa treću godinu zaredom

Marsel Granoljeros i Horacio Zeballos su na pragu finala Rolan Garosa treću godinu zaredom

Špansko-argentinski par gubi u tri seta sa Pavićem i Arévalom

Marsel Granoljeros je još jednom ostao sa Horacio Zeballosom na pragu finala Rolan Rolan Garosa. Teniser iz Barselone, osvajač turnira u svim kategorijama do ukupno 26, propušta ‘Grend slem’ titulu da bi kompletirao rekord iz snova. Moraжe da nastavi da иeka.

Posle poraza u finalu Rolan Garos (2014), US Open (2014. i 2019) i Vimbldon (2021. i 2023. godine), nije bilo moguće proizvesti novu priliku na šljaci Pariza nakon što je ovog petka priznao u polufinalu protiv Mate Pavića i Marela Arévala, 3-6, 6-4 i 7-5.

S obzirom na to da su se popeli na prvo mesto rang liste, uz polufinale Mutua Madrid Opena, niz pobeda bio je devet. Set je bio postavljen na 18- 0. Nije uspeo da ima kontinuitet.

Marsel i Horejšio su u trećem gemu slomili servis levorukog Pavića. Ta prednost im je bila dovoljna da postignu uvodni set. Njihovi rivali, malo po malo, vratili su se. Treću godinu za redom, špansko-argentinski par je na pragu finala velikana sa zemlje. Njegovi dželati sastaće se ove subote sa Italijanima Simonom Boleli i Andreom Vavasori.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.