U koje vreme Andrejeva igra protiv Paolinija i gde gledati polufinale Rolan Garosa 2024 na TV-u

U koje vreme Andrejeva igra protiv Paolinija i gde gledati polufinale Rolan Garosa 2024 na TV-u

Reći ćemo vam u koje vreme Andreeva igra protiv Paolinija u polufinalu Rolan Garosa

Lmladić Ruska teniserka Mira Abdreeva, stara samo 17 godina, nastavlja da zadivljuje teniski svet i već je u polufinalu Rolan Garosa, gde je pobedila Sabalenku 6-7, 6-4, 6-4. Mira će se suočiti sa Italijanom Paolinijem, na drugoj strani žreba, tu je favorit, Poljak Sviatek koji će se suočiti sa Američkim Gaufom.

Kada se poklapa Andreeva i Paolini

Sastanak između Andreeva – Paolini će se igrati danas, u četvrtak, 6. juna na terenu Filipe Šatrije oko 17 časova biće to drugo polufinale dana posle meča između Sviateka i Gaufa.

Gde gledati Andrejevu – Paolini u polufinalu Rolan Garosa na TV-u?

Meč između Andrejeve i Paolinija možete pogledati na Warner Bros. Discovery kanalima i platformama u Španiji: Eurosport i Max. Eurosport ima sopstvenu aplikaciju i takođe je u nekim planovima za Movistar Plus+, Vodafon TV, Orange TV, Telecable, R, Euskaltel ili DAZN.

Aplikacija Eurosport i Eurosport 1, Eurosport 2 i Eurosport 4K kanali će još jednom ponuditi opširno izveštavanje koje uključuje direktan prenos glavnih mečeva, sa posebnom pažnjom na utakmice koje igra ‘španska armada’. I, na kraju svakog dana, Eurosportov tim stručnjaka će ponuditi najbolju analizu svakog meča, ekskluzivne intervjue, goste i još mnogo toga o programu ‘Pasar bolas’, koji su predstavili Migel Á. Méndez, Martas S. Bellas i Álex Corretja, uživo na Eurosportu 1 i takođe dostupni na Eurosport App i Max.

Gde gledati Andrejevu utakmicu protiv Paolinija na Rolan Garosu 2024 onlajn?

Sve što se dešava u meču Andreeva protiv Paolinija se može pratiti u MARCA.com csa najspunjenom hronikom i izjavama protagonista. Takođe ćete moći da ga pratite u potpunosti i u realnom vremenu na Radiju Super Sport.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.