Đoković se ponovo pojavio na štakama: „Operacija je prošla dobro, pokušaću što pre da se vratim“

Đoković se ponovo pojavio na štakama: "Operacija je prošla dobro, pokušaću što pre da se vratim"

Srbin poslao poruku punu nade posle jučerašnje operacije kako bi rešio suzu u meniskusu desnog kolena

Novak Đoković, koji je u utorak objavio da se povlači sa Rolan Garosa zbog cepanja meniskusa desnog kolena, podvrgnut je operaciji juče u Parizu. Teniser se jutros ponovo pojavio, zajedno sa ostatkom svog tima i suprugom Jelenom, na fotografiji sa pogledom na Ajfelov toranj.

Đoković, pomogli neki koferi, ostavio je poruku punu nade preko svojih društvenih mreža: „U poslednjih nekoliko dana morao sam da donosim mnoge odluke. Operacija je prošla dobro i pokušaću da se vratim na pravi put što je pre moguće. Imam veliku ljubav prema tenisu i želja da se takmičim na najvišem nivou je ono što me tera da nastavim. Idemo„.

Dvadesetosmodaoni veliki šampion, koji neće tokom vimbldona, nada se da će biti u poziciji da se kvalifikuje za zlato na Olimpijskim igrama u Parizu (od 27. jula do 4. avgusta).

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.