Zverev kupuje vreme protiv De Minaura pre susreta sa odmornim Rudom

Zverev kupuje vreme protiv De Minaura pre susreta sa odmornim Rudom

Nemac pobedio u tri seta posle dva meča bez setova sa Griekspoorom i Runeom

Aleksandar Zverev mora da se oseća veoma nevinim povodom pritužbe za rodno nasilje koju je podnela njegova bivša partnerka Brenda Patea, koja je i majka njegovog sina.

Dok se suđenje odvija ovih dana na sudu u Berlinu, Saša nastavlja pobedu na Rolan Garosu i pokazuje dobru formu.

Nemac je stigao u francusku prestonicu sa vitolom šampion Mastersa 1000 u Rimu i eliminisala je sve prepreke jednu po jednu. Počelo je sa Rafaelom Nadalom i Balearima Usledili su David Gofin, Tallon Griekspoor, Holger Rune i u sredu Aleks de Minaur, rezultatom 6-4, 7-6(5) i 6-4.

Posle dva meča u pet setih, u trećem kolu i u 16. kolu, morao je brzo da pobedi kako bi izbegao suočavanje sa fizičkim hendikepom u polufinalu sa Kasper Rud. Norvežanin će se pojaviti ovog petka odmoran jer se Novak Đoković povukao pre igranja. Da biste pronašli poslednji put kada je ušao u sud, morate da se vratite prošlog ponedeljka sa Tejlor Fric.

Rud se predstavlja kao akreditiv da je stigao do finala u Francuskoj internacionali u poslednja dva izdanja. Zverev već četiri godine zaredom kuca na vrata finala.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.