Rodžer Federer uhvatio neli Kordu za oko dok udara u zelenilo za golf zbog ‘novog hobija’

Rodžer Federer uhvatio neli Kordu za oko dok udara u zelenilo za golf zbog 'novog hobija'

Nekadašnji teniski svet br. 1 menjao je svoje rekete za klubove, a zapao je za oko još jednom šampionu.

Rodžer Federer menja forhende za … Pa Fore!

Švajcarska zvezda zauzima „novi hobi“ popularan kod mnogih penzionera: Dvadesetosmovremeni Grend slem šampion postavio je ove nedelje na svoj Instagram nalog snimak na kojem ga kači na teren za golf, noseći Uniqlo aparat, svoj potpis „RF“ logo kapu u crvenoj boji, kao i elegantne naočare za sunce.

Iako mu je bilo potrebno malo smernica da osvoji sedam titula na Vimbldonu, uglavnom dominirajući na travnatim terenima All-England kluba u svojoj igračkoj karijeri, Federer je jedva čekao da publika dobije savete za svoj novi travnati kurs Poduhvat.

„Ima li nekih saveta?“, upitao je, tražeći srećne želje svojih sledbenika.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Roger Federer (@rogerfederer)

Njegov dobar drugar, penzionisani skijaš Lindzi Von, bio je među onima koji su odgovorili ohrabrenjem zbog njegovog pokušaja na terenu, kao i mnoštvo njegovih kolega tenisera uključujući Karlosa Alkaraza.

„Prilično sam sigurna, već si zakucala!“, napisala je ona.

„Ima li nešto u čemu nisi dobar?“ Alkaraz je pitao.

Ali to je bio još jedan komentar drugačijeg superstara sportiste o kome bi Federer trebalo da zabeleži: LPGA svet Br. 1 Neli Korda. Mlađa sestra ATP profesionalca Sebastijana Korde, koja je ovog proleća napisala svoje poglavlje istorije golfa osvajanjem pet titula zaredom, preuzela je Federera na njegovu ponudu.

„Da li ti treba trener?“, odgajala je. (Da se zna, i drugi Kordas se zvonio: „Prokletstvo“, Sebastijan Korda je jednostavno rekao, dok je Džesika Korda, takođe LPGA profesionalac, pozdravila Federerov zamah kao „čist.“)

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.