Vanguard Stars Circuit debituje na Emilio Sánchez akademiji

Vanguard Stars Circuit debituje na Emilio Sánchez akademiji

Kalendar u Španiji i Portugalu za U-10 i U-11 kategorije

Il Vanguard Stars Circuit, prvo iberijsko kolo koje spaja Španija i Portugalija kroz Osnovni tenis, stiže po prvi put u Barseloni, gde će odigrati treći turnir svog sedmog izdanja u Emilio Sánchez Academy, koji tokom ove sezone slavi XXV godišnjicu. Turnir će se igrati 8. i 9. juna.

Iberijsko kolo je već igralo turnire u Madridu, u Gradu reketa, i Lisabonu, u Sportskom centru Jamor, sada po prvi put stiћe u El Prat de Ljobregat.

Ove sezone Kolo ima tri runde u Španiji (Madrid, Barselona i Sevilja) i dva u Portugalu (Lisabon i Porto) pored završnog master studija kola, takođe u portugalskoj prestonici. Cilj kola ove godine je da se prevaziđe Registrovano 1.500 2023. godine, uvek sa formulom Takmičenje i edukacija u sportskim vrednostima, njeno obeležje od osnivanja 2018.

Akademija koju je osnovao Emilio Sánchez Vicario i Sergio Casal To je jedan od vodećih svetskih centara na treningu mladih tenisera. Kroz njega su prošli Endi Marej, Grigor Dimitrov i Svetlana Kuznjecova. Takođe je dom ITF i ATP Čelendžer turnira i međunarodnog juniorskog tenisa.

Vanguard Stars Kolo je namenjeno dečaci i devojčice mlađe od 10 i manje od 11 godina, nudeći nagrade na brendiranim proizvodima Vilson za ukupnu vrednost od 6.600 evra po događaju. Sponzoriše ga Vangardska svojstva, najveći i najbolji programer nekretnina u premijum i luksuznim segmentima u Portugaliji.

Full Vanguard Stars Circuit Schedule

Sijudad de la Reketa (Madrid): 23. i 24. mart

Centro Desportivo do Jamor (Lisabon): 4. i 5. maj

Emilio Sánchez Academy (Barcelona): June 8 and 9

Complexo Desportivo do Monte Aventino (Porto): 6. i 7. jul

Andalužanska teniska federacija (Sevilja): 12. i 13. oktobar

Gospodaru. Lisabonski centar za visoke performanse: 23. i 24. novembar

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.