Belinda Benčić zadirkivala povratak tenisu posle rođenja ćerke

Belinda Benčić zadirkivala povratak tenisu posle rođenja ćerke

Benčić, aktuelni osvajač zlatne olimpijske medalje, rodila je Belu u aprilu.

Ova mama se vratila na teniski teren: Manje od dva puna meseca od rođenja prvog deteta, ćerke Bele, Belinde Benčić ponovo udara lopticu.

Benčićeva, koja se porodila 23. aprila, zadirkivala je svoj povratak tenisu u postu na društvenim mrežama u sredu, uz video na kojem se u prvom planu vidi kako se Bela vrcka u kolicima.

Međutim, u pozadini, aktuelni osvajač zlatne olimpijske medalje može se videti kako udara u prizemne udarce, đumbir, dok stoji na liniji servisa.

„Dan 3“, Benčić, koji sada ima 27 godina, snimio je video sa nasmejanim emodžijem koji prenosi stidljiv smeh.

Bivša svetska broj 4 objavila je da ona i dugogodišnji partner Martin Hromković očekuju svoje prvo dete u novembru prošle godine, dva meseca nakon što je odigrala svoj poslednji turnir u sezoni 2023. u San Dijegu.

Benčićeva je rangirana kao broj 14 kada je objavila trudnoću, a do poslednjeg posta nije javno nagovestila svoje planove za povratak. Ona je prošle godine osvojila dve titule u Adelejdu i Abu Dabiju i zabeležila rekord od 31-13 poraza.

„Trenutno ima dosta mama u tenisu koje me inspirišu, tako da vidim da je to moguće“, rekao je Benčić u nedavnom pojavljivanju u podkastu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.