U koje vreme Alkaraz igra protiv Grešnika: raspored i gde gledati polufinale Rolan Garosa na TV-u i onlajn

U koje vreme Alkaraz igra protiv Grešnika: raspored i gde gledati polufinale Rolan Garosa na TV-u i onlajn

Španac i Italijan su izjednačeni na četiri pobede i u Parizu je bilans prevagnuo na jednu stranu

JAnnik Siner i Karlos Alkaraz, koji su na Rolan Garos stigli kao broj 2 i 3 na ATP listi, sastaće se ovog petka u najatraktivnijem polufinalu francuskog Internacionalca. Kao što je Alkaraz rekao, „meč koji svi žele da vide“.

To će biti deveti put da im se ukrste putevi na teniskom terenu, sa po četiri pobede. Poslednji presedan pao je na stranu Španca u polufinalu Mastersa 1000 u Indijan Velsu. To je bio prvi poraz Sinera u sezoni posle osvajanja Australijan opena i Roterdama.

Kada je Karlos Alkaraz – Janik Grešnik u polufinalu Rolan Garosa?

Utakmica između Karlosa Alkaraza i Janika Grešnika igraće se ovog petka, 7. juna na terenu Filipea Šatrijea u trenutku kada će biti potvrđena. Sve ukazuje da će to biti prvo polufinale, sa početkom u 14:30. Drugi je postavljen za ne ranije od 17:30.

Gde gledati Alkaraz – Janik Grešnik u polufinalu Rolan Garosa na TV-u?

Meč između Karlosa Alkaraza i Janika Sinera možete pogledati na Warner Bros. Discovery kanalima i platformama u Španiji: Eurosport i Max. Eurosport ima svoju aplikaciju i takođe je u nekim planovima za Movistar Plus+, Vodafon TV, Orange TV, Telecable, R, Euskaltel ili DAZN.

Aplikacija Eurosport i Eurosport 1, Eurosport 2 i Eurosport 4K kanali će još jednom ponuditi opširno izveštavanje koje uključuje direktan prenos glavnih mečeva, sa posebnom pažnjom na utakmice koje igra ‘španska armada’. I, na kraju svakog dana, Eurosportov tim stručnjaka će ponuditi najbolju analizu svakog meča, ekskluzivne intervjue, goste i još mnogo toga o programu ‘Pasar bolas’, koji su predstavili Migel Á. Méndez, Martas S. Bellas i Álex Corretja, uživo na Eurosportu 1 i takođe dostupni na Eurosport App i Max.

Gde pratiti Alkarazov meč protiv Grešnika onlajn na Rolan Garosu 2024?

Sve što se dešava u meču Karlosa Alkaraza i Janika Grešnika Biće dostupna za praćenje na MARCA.com sa prenosom uživo, hronikom i izjavama protagonista. Takođe ćete moći da ga pratite u potpunosti i u realnom vremenu u Radio Super Sport.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.