Karlos Alkaraz: „Bolji sam igrač zahvaljujući Grešniku, to je meč koji su svi želeli da vide“

Karlos Alkaraz: "Bolji sam igrač zahvaljujući Grešniku, to je meč koji su svi želeli da vide"

Teniser iz El Palmara proživeće deveto poglavlje novog teniskog rivalstva

LNovo tenisko rivalstvo ima dva imena: Jannik Sinner protiv Karlosa Alkaraza. Odvojeni sa dve godine, Italijan i Španac su izjednačeni u prethodnim sa po četiri pobede. Taj-brejk nije mogao da dođe u boljem mogućem scenariju: polufinalu Rolan Garosa.

Bolji sam igrač zahvaljujući Grešniku, to je meč koji su svi želeli da vide i siguran sam da ćemo obojica igrati naš najbolji tenis. Gurao me je iz dana u dan da pokušam da ga pobedim„, odraz je šampiona dva majora.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.