Karlos Alkaraz će doživeti nešto bez presedana u Parizu: Četiri dana odmora tokom turnira

Karlos Alkaraz će doživeti nešto bez presedana u Parizu: Četiri dana odmora tokom turnira

Španac neće ponovo ići na stazu do sledećeg petka

Karlos Alkaraz, sa 21 godinom doživeće nešto nezabeleženo za njega na Rolan Garosu. Uživaće u četiri dana odmora usred velikog turnira. I sve to zahvaljujući debiju u nedelju, 26. maja.

Između prvog i drugog kruga, imao je dva slobodna dana i iskoristio ih da prekine ceo dan tenisa i poseti Versajsku palatu zajedno sa ostalim članovima vašeg tima.

Karlitos ima sredu i četvrtak da se spremi za polufinale koje će ga ukrstiti sa Janikom Sinnerom. Sastali su se osam puta, nerešeno četiri pobede. U Filipe Četrieru, jednakost između njih dvojice će biti prekinuta.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.