Grešnik o svom novom statusu i Đokovićevom odlasku u penziju: „Nije onako kako sam očekivao da budem br. 1“

Grešnik o svom novom statusu i Đokovićevom odlasku u penziju: "Nije onako kako sam očekivao da budem br. 1"

Italijan priznaje veliki gubitak koji odsustvo trostrukog šampiona znači za turnir

Novak Đoković On će se povući iz sveta br. 1 sledećeg ponedeljka u korist Janika Grešnika, nakon što je u utorak bio primoran da se povuče sa povredom meniskusa kolena.

Grešnik, polufinalista Rolan Garosa, govorio je o tome šta za njega znači penjanje na vrh: »Nije način na koji sam očekivao da budem 1.La đokovićev poraz je veliki gubitak za turnir„, rekao je on.

Italijan, prvi teniser iz svoje zemlje koji je predvodio ATP liste, želi da se više fokusira na sadašnjost, a to je polufinale sa pobednikom meča između Karlosa Alkaraza i Stefanosa Cecipasa: »Veoma sam zadovoljan dostignućem, ali želim da se fokusiram na ono što mi čeka u petak„.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.