U koje vreme Đoković igra protiv Ruda i gde gleda četvrtfinale Rolan Garosa na TV-u i onlajn?

U koje vreme Đoković igra protiv Ruda i gde gleda četvrtfinale Rolan Garosa na TV-u i onlajn?

Srpski teniser sa problemima sa kolenom ponovo proživljava prošlogodišnje finale protiv Norvežanina

Novak Đoković tražiće mesto u polufinalu Rolan Garosa protiv Kaspera Ruda, u Repriza prošlogodišnjeg finala. ATP br. 1 igrač se mučio da pobedio Franciska Cerundola u 16 rundi u pet setova i posle 4 sata i 29 minuta. Utakmica će se igrati ove srede, 5. juna u vreme kada će biti utvrđeno kada se zna redosled igre dana.

Đoković bacio sumnju na svoje prisustvo u ovom meču posle problema koje je pretrpeo u kolenu protiv Cerundola: „Imao sam problem sa kolenom i osetio sam bol kada sam se okliznuo u drugom setu. Da vidimo da li mogu da igram.. Uzeo sam antiinflamatorne lekove i oni su šutirali krajem četvrtog seta“.

Ako ode na sud, to će mu biti sedmi susret sa Norvežaninom. Đoković je osvojio pet, a izgubio samo jedan. precizno poslednji u polufinalu Monte Karla ove sezone. Pre godinu dana, u finalu Rolan Garosa, Đoković je pobedio Ruda u tri seta: 7-6 (1), 6-3, 7-5.

Kada je Novak Đoković – Kasper Rud u četvrtfinalu Rolan Garosa?

meč Između Novaka Đokovića i Kaspera Ruda Biće održan ove srede, 5. juna na terenu Filipe Šatrije u vreme koje treba utvrditi.

Gde gledati Novaka Đokovića – Kasper Rud u četvrtfinalu Rolan Garosa na TV-u?

meč Između Novaka Đokovića i Kaspera Ruda Može se videti preko Warner Bros. Discovery-jevih kanala i platformi u Španiji: Eurosport i Max. Eurosport ima svoju aplikaciju i takođe je na nekim Movistar Plus+, Vodafone TV, Orange TV, Telecable, R, Euskaltel ili DAZN planovima.

Aplikacija Eurosport i Kanali Eurosport 1, Eurosport 2 i Eurosport 4K ponovo će ponuditi opsežno izveštavanje, uključujući direktan prenos glavnih utakmica. I, na kraju svakog dana, Eurosportov tim stručnjaka će ponuditi najbolju analizu svakog meča, ekskluzivne intervjue, goste i još mnogo toga u programu ‘Pasar bolas’, koji su predstavili Migel Á. Méndez, Martas S. Bellas i Álex Corretja, uživo na Eurosportu 1 i takođe dostupni na Eurosport App i Max.

Gde pratiti đokovićev i Rudov meč na Rolan Garosu 2024. na internetu?

Sve što se dešava u Novak Đoković i Kasper Rud To će biti moguće pratiti MARCA.com sa živima, hronikom i izjavama protagonista. Takođe ćete moći da pratite u potpunosti i u realnom vremenu na Radiju Super Sport.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.