Zverev uzima peti set i ponavlja četvrti put zaredom u četvrtfinalu Rolan Garosa

Zverev uzima peti set i ponavlja četvrti put zaredom u četvrtfinalu Rolan Garosa

Nemac, koji je pobedio Nadala u prvom kolu, pobedio je Runea u 16. kolu posle 4 sata i 11 minuta

Ako postoji jedna stvar koja oblikuje ovogodišnje izdanje Rolan Garosa, onda je to jednakost. U krugu od 16, na primer, samo su Karlos Alkaraz i Grigor Dimitrov dobili svoje mečeve na brzoj pruzi.

Novak Đoković i Aleksandar Zverev, kome je već bilo potrebno pet setova u trećem kolu, vratio se u taj-brejk set kako bi ostao živ na turniru.

Zverev, koji je u pet setova savladao Tallon Griekspoor, On je pobedio Holger Rune 4-6, 6-1, 5-7, 7-6(2), 6-2 za 4 sata i 11 minuta u ranim jutarnjim časovima u utorak ujutru. Aleks de Minaur ga čeka za plasman u polufinale.

Čini se da Saša nije pogođen paralelnim suđenjem koje se vodi od 31. maja u Berlinu zbog optužbi za zlostavljanje od strane bivšeg partnera.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.