Medvedev ispao iz Minaura u 16. kolu i prvi je igrač top 5 koji je eliminisan

Medvedev ispao iz Minaura u 16. kolu i prvi je igrač top 5 koji je eliminisan

Rus izgubio od Australijanca u četiri seta

Daniil Medvedev, uprkos tome što je prošle godine osvojio titulu na Mastersu 1000 u Rimu, održava svoj odnos ljubavi i mržnje prema šljaci. Možda zato nikada nije planiran da igra na terenu Filipe Četrier.

Medvedev, koji se plasirao u četvrtfinale 2021. Izgubili su u 16 rundi sa Alex de Minaur, 4-6, 6-2, 6-1, 6-3. Rus se, međutim, popravio u prvom kolu prošlogodišnjeg izdanja i trenutno je četvrti na rang listi jer Aleksandar Zverev brani svoje polufinale 2023.

De Minaur nastavlja turneju na šljaci u kojoj je pobedio Rafaela Nadala na „Godou“ i plasirao se u četvrtfinale Monte Karla protiv Novaka Đokovića.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.