„Ljubav“ Badosa i Cicipasa neće se odraziti na miks Rolan Garosa: Povlače se pre debija

Paula Badosa: "Veza dobro funkcioniše, ali to je naš privatni život"

Grk bi u ponedeljak trebalo da igra drugo kolo dubla sa bratom Petrosom

Stefanos Cicipas i Paula Badosa su se prijavili da igraju mešoviti dubl na Rolan Garosu uz argument da je to čin „ljubavi“. Tako ga je Grk opisao.

Pa, ovog ponedeljka, kada je njegov debi već bio zakazan u četvrtoj rundi staze 6, Par je izbrisan sa turnira. Na taj način, njegovi rivali, Ena Shibahara i Nathaniel Lammons idu pravo u drugi krug.

Njih dvoje su imali opravdali svoje učešće u modalitetu svojim afektivnim odnosom. Kada je reč o skoku na stazu, odlučili su da se po strani. Cicepas, koji će se sutra suočiti sa Karlosom Alkarazom u četvrtfinalu žreba u singlu, Danas igra sa bratom Petrosom u drugom kolu dubla.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.