U koje vreme Đoković igra danas protiv Cerundola i gde gledati 16. kolo na Rolan Garosu na TV-u i onlajn?

U koje vreme Đoković igra danas protiv Cerundola i gde gledati 16. kolo na Rolan Garosu na TV-u i onlajn?

Kažemo vam koliko je sati i gde gledati Đoković – Cerundolo kolo 16. Rolan Garosa 2024

Đoković će danas u 16. kolu Rolan Garosa 2024. 2024. 10. protiv Argentinca Fransiska Čerundola za kartu za četvrtfinale Kupa musketara.

Argentinac se plasirao u četvrto kolo pošto je pobedio Amerikanca Pol Sa druge strane, u četiri seta (3-6, 6-3, 6-3 i 6-2), Srbin se rešio Italijana Musetti u pet setova (7-5-6-7(6-8), 2-6, 6-3 i 6-0).

Kada je Đoković-Čerundolo runda 16 na Rolan Garosu?

Susret između Novak Đoković I Cerundolo Igraće se danas 3. jun na popodnevnoj sednici o Centralnom terenu Filip Četrier, oko 16 časova.

Gde gledati Đokovića – Čerundolo na Rolan Garosu na TV-u?

Sastanak Roland Garos između Đokovića i Cerundola možete pogledati preko Warner Brosa. Discovery’s channels and platforms in Spain: Eurosport and Max. Eurosport ima svoju aplikaciju i takođe se nalazi na nekim Movistar Plus+, Vodafon TV, Orange TV, Telecable, R, Euskaltel ili DAZN planovima.

Aplikacija Eurosport i Eurosport 1, Eurosport 2 i Eurosport 4K kanali će još jednom ponuditi opširno izveštavanje koje uključuje direktan prenos glavnih mečeva, sa posebnom pažnjom na utakmice koje igra ‘španska armada’. I, na kraju svakog dana, Eurosportov tim stručnjaka će ponuditi najbolju analizu svakog meča, ekskluzivne intervjue, goste i još mnogo toga u programu ‘Pasar bolas’, koji su predstavili Migel Á. Méndez, Martas S. Bellas i Álex Corretja, uživo na Eurosportu 1 i takođe dostupni na Eurosport App i Max.

Gde gledati Đokovićev meč protiv Cerundola na Rolan Garosu 2024 onlajn?

Sve što se dešava u meč Karlosa Alkaraza i Franciska Cerundola To će biti moguće pratiti MARCA.com sa živima, hronikom i izjavama protagonista. Takođe ćete moći da pratite u potpunosti i u realnom vremenu na Radiju Super Sport.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.