Alkaraz i igranje mešovitih dublova: „Da imam devojku i da me je pitala da igram, morao bih mnogo toga da cenim“

Alkaraz i igranje mešovitih dublova: "Da imam devojku i da me je pitala da igram, morao bih mnogo toga da cenim"

Španac se osvrnuo na činjenicu da Cecipas, njegov protivnik u četvrtinama, igra mešoviti turnir „iz ljubavi“

Karlos Alkaraz on se osmi put u karijeri kvalifikovao za četvrtfinale jednog Grend slem turnira. Ovog utorka, sa mnogo opcija da to bude u noćnom zasedanju, ukrstiće puteve sa Stefanosom Cecipasom. Grk se neće smiriti u ponedeljak jer bi trebalo da debituje u mešovitom dublu sa svojom partnerkom, Špancem Paolom Badosom.

Sviraj mešovito. „Lično moram da se stavim u situaciju da imam devojku. Bilo bi komplikovano. Mešajući lični i profesionalni život, pogledao bih profesionalni deo. Fizički je dobro. Ako vidi da je to dobro za njega, samo napred. Da imam devojku i da me pita da igram mešovito, morao bih da procenim mnoge stvari da bih mogao da odlučim. Ako je sve u redu, zašto da ne?“

Cilj. „Četvrtfinale je dobar rezultat, ali ako bih ostao sa tim bilo bi osrednje. A ono što tražim je da osvojim turnir i sve osim pobede, to bi bio gorko-sladak ukus. Moramo da cenimo rezultate, četvrtfinale, polufinale, ali uvek želimo više“.

Večernja sesija. „Ne sviđaju mi se sednice. Nije zbog ljudi, ali završili smo veoma kasno, moramo da uradimo štampu, onda moramo da uradimo štampu, pa ledenu kupku… Moramo da uradimo mnogo stvari da se oporavimo za sledeću utakmicu. Siguran sam da je Đoković otišao na spavanje u šest sati ujutru. Najbolje bi bilo da završite u šest sati uveče i večerate u dobrom restoranu.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.