Alcaraz – Auger-Aliassime: raspored i gde gledati Rolan Garos rundu od 16 na TV-u i online

Alcaraz - Auger-Aliassime: raspored i gde gledati Rolan Garos rundu od 16 na TV-u i online

Suočili su se pet puta, sa povoljnim bilansom za Kanađanina sa tri pobede, međutim u poslednja dva susreta Španac je bio pobednik

Karlos Alkaraz Hvata tempo u ovome Rolan Garos, dodavanje mečeva i povećanje samopouzdanja potrebnog za kvalifikacije za Kup musketara. Španski je već u Runda 16 posle odličnog meča trećeg kola protiv Amerikanca Sebastijan Korda. To je od El Palmar Odigrao je prilično kompletnu utakmicu u kojoj je Odrekao se dva servisa i kompletirao 21 drop šote, oborivši sopstveni rekord .

U svom Treće pojavljivanje u 16 rundi ‘Majora’ suočiće se sa Felix Auger-Aliassime. Kanađanin, finalista Mutua Madrid Opena, dolazi sa jučerašnje pobede protiv Ben Љelton. Utakmica koja je morala da bude odložena od četvrtka do petka zbog kiše. Zbog toga će Kanađanin, koji se povukao u trećem kolu na Mastersu u Rimu, igrati njihov prvi krug od 16 u Parizu.

Oba tenisera Izmerene su do pet puta, sa Povoljan bilans za Kanađanina sa tri pobede za broj 21 na rang listi i samo dve za Španca. Međutim, njih dvojica su bili na poslednjim sastancima koje su odigrali, u poslednja dva izdanja Indijan Velsa. Alkaraz će imati priliku da crta Ova ravnoteža u onome što će biti Prvi put se sreжu na glini.

Kada je Alkaraz – Feliks Auger-Alijasime iz 16. runde na Rolan Garosu?

Susret između Carlos Alcaraz i Felix Auger-Aliassime biće odigrano ovo Nedelja 2 u vreme koje tek treba da odredi organizacija turnira.

Gde gledati Alkaraz – Feliks Auger-Alijasime u 16. kolu Rolan Garosa na TV-u?

Podudaranje između Carlos Alcaraz i Felix Auger-Aliassime Može se videti preko Warner Bros. Discovery kanala i platformi u Španiji: Eurosport i Maks. Eurosport ima svoju aplikaciju i takođe se nalazi na nekim Movistar Plus+, Vodafon TV, Orange TV, Telecable, R, Euskaltel ili DAZN planovima.

Aplikacija Eurosport i Eurosport 1, Eurosport 2 i Eurosport 4K kanali će još jednom ponuditi opširno izveštavanje koje uključuje direktan prenos glavnih mečeva, sa posebnom pažnjom na utakmice koje igra ‘španska armada’. I, na kraju svakog dana, Eurosportov tim stručnjaka će ponuditi najbolju analizu svakog meča, ekskluzivne intervjue, goste i još mnogo toga u programu ‘Pasar bolas’, koji su predstavili Migel Á. Méndez, Martas S. Bellas i Álex Corretja, uživo na Eurosportu 1 i takođe dostupni na Eurosport App i Max.

Gde pratiti Alkarazov meč protiv Rolan Garosa 2024. na internetu?

Sve što se dešava u Carlos Alcaraz i Felix Auger-Aliassime To će biti moguće pratiti MARCA.com sa živima, hronikom i izjavama protagonista.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.