Alkaraz i Madrid, zajedno u pobedi dve godine kasnije: „Već sam obavio svoj posao“

Alkaraz i Madrid, zajedno u pobedi dve godine kasnije: "Već sam obavio svoj posao"

Niz pobeda protiv Korde se ponavlja dve godine kasnije i dan pre finala Lige šampiona

CArlos Alkaraz, svetski broj tri, veliki je navijač Real Madrida. Zato je ova subota poseban dan za njega. Treniraće od dva do tri u kompleksu Žan Bouin sa svojim bratom Alvarom.

Posle toga će mu biti samo jedna stvar na umu: priprema za finale Lige šampiona između Madrida i Borusije Dortmund večeras. Kao što bi sudbina želela, potpuno ista situacija kao pre dve godine će se ponoviti.

Karlitos je pobedio 27. maja 2022. protiv Sebastijana Korde u trećem kolu Rolan Garosa i u noćnom zasedanju. Dan kasnije Real Madrid je osvojio Ligu šampiona protiv Liverpula u Sen Denisu. Juče su pobedili Kordu, u istoj fazi takmičenja, a danas se Belci suočavaju sa Dortmundom na Vembliju.

„Već sam obavio svoj posao“, našalio se Španac. Teniser El Palmara i ekipa Karla Anćelotija mogu da budu zajedno u pobedi dve sezone kasnije.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.