Alkaraz: „Ne mogu da kažem ko je favorit, ali Đoković, Grešnik i ja postajemo opasniji“

Alkaraz: "Ne mogu da kažem ko je favorit, ali Đoković, Grešnik i ja postajemo opasniji"

Španac je izgubio broj drop šota koje je pogubio tokom meča

Karlos Alkaraz bio je zadovoljan što je ponudio poboljšanu verziju meča drugog kola sa Jesperom De Jongom. Španac već ulazi u 16. kolo na Rolan Garosu.

Modifikacija servisa. „Malo sam promenio servis, samo pravim pokret bez preduzimanja koraka napred. Bacam loptu drugačije.“

Alkaraz ubrzava krstarenje protiv Korde i već je u 16 rundi

Favorizovanje. „Ljudi imaju Đokovića, Grešnika i mene. Nas troje dobijamo osećaj za to. Ne mogu da kaћem ko je favorit, ali postajemo opasniji. Postoji širok spektar igrača koji mogu da osvoje turnir“.

Finale Lige šampiona. „Bodrićemo Madrid do maksimuma. Mislim da smo pobedili 2:1 sjajnim učinkom iz Vinicijusa.“

Samo jedan Španac u muškom žrebu. „Ostalih godina bio je Španac koji je trebalo da prođe bar sve runde. Mislim da se nivo igrača u žrebu povećao i da su prve runde prava stena“.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.