Grešnik nastavlja da vrši pritisak na Đokovića: Rolan Garos osmi finalista i bliži broju 1

Grešnik nastavlja da vrši pritisak na Đokovića: Rolan Garos osmi finalista i bliži broju 1

Italijan je pobedio Rusa Kotova i plasirao se u četvrto kolo turnira četvrti put u karijeri

Janik Grešnik, drugi na ATP listi, nastavlja bez greške i vrši veći pritisak na Novaka Đokovića u trci za mesto broj 1 na kraju Rolan Garosa. Italijan se kvalifikovao za 16. kolo u petak, pošto je pobedio Pavela Kotova 6-4, 6-4, 6-4.

Na Grešnoj klupi tu je bila Ruskinja Ana Kalinskaja, jednom kada je odnos između njih dvojice koji je počeo ovog meseca sada zvaničan.

Janik, na dnu rama, isto kao Karlos Alkaraz, tera Đokovića da stigne bar do finala Otvorenog prvenstva Francuske kako bi zadržao ATP titulu.

Do sada nije bilo vesti o njegovim problemima sa kukom, koji su ga ispustili iz četvrtfinala Mutua Madrid Opena i Mastersa 1000 u Rimu. Kapa Darena Kejhila u Parizu je četvrtfinale izdanja za 2020. godinu. Rafael Nadal je delovao kao dželat.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.