Olga Danilović, ćerka srpske košarkaške zvezde, čini čudo: od 0-6 i 2-6 u super taj-brejku do pobede

Olga Danilović, ćerka srpske košarkaške zvezde, čini čudo: od 0-6 i 2-6 u super taj-brejku do pobede

Srbin je pobedio hrvatskog Vekića i prvi put se kvalifikovao za 16.

Il Srpski tenis, uvek pazi na rezultate Novak Đoković, našao je novo ime kojem će se radovati na ovogodišnjem Rolan Garosu. Ovo je Olga Danilović.

Teniserka, koja je oduvek morala da nosi težinu svog prezimena, nije uzaludna ćerka srpske košarkaške zvezde Predrag Danilović, kvalifikovao se u treće kolo jednog Grend slema prvi put u petak.

Olga, koja se nalazi na 125. mestu WTA i dolazi iz kvalifikacija, stavila je tačku na otpor Hrvata Done Vekić, 0-6, 7-5 i 7-6(8). Njihovo je bilo neko čudo jer su utakmicu počeli krofnom protiv. zaostaje 3- 1 u taj-brejku i Vekić je dva puta servirao za pobedu.

Hrvat je potom proćerdao prednost od 6:2 u super taj-brejku. Danilović, 23 godine, Odrasla je kao teniserka u Barseloni pod mentorstvom Álex Corretja.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.