Granoljeros i Zebaljos uspešno kreću na put ka tituli na Rolan Garosu

Granoljeros i Zebaljos uspešno kreću na put ka tituli na Rolan Garosu

Špansko-argentinski par, broj 1 na rang listi, pobedio je Francuze Martina i Mannarina u dva seta

Marcel Granollers i Horacio Zeballos On nastavlja da sluћi kao broj 1 u dublu. Nakon što su postali najbolji na svetu sa polufinalom Mutua Madrid Opena, a potom krunisani na Mastersu 1000 u Rimu, špansko-argentinski par debitovao je u petak trijumfom na žrebu za Rolan Garos.

Njihove žrtve su bile Adrian Mannarino i Fabrice Martin, 6-2, 6-2. Granoljerovcima, koji je na pola terena osvojio 26 titula, nedostaje Grend slem koji bi upotpunio njegov trofejni kabinet. Osvojio je svaku kategoriju, uključujući ATP finale i Dejvis kup.

Ne treba imati u vidu da su Marsel i Horacio stigli do polufinala Otvorenog prvenstva Francuske u poslednja dva izdanja. U najboljem trenutku karijere žele da napravi još jedan korak napred u ovom izdanju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.