Alkaraz – Korda: raspored i gde gledati meč Rolan Garosa na TV-u i onlajn

Alkaraz - Korda: raspored i gde gledati meč Rolan Garosa na TV-u i onlajn

Španac će se peti put na kolo suočiti sa Amerikancem, uz povoljan bilans od tri pobede i samo jedan poraz

Karlos Alkaraz Konstantno napredujući ka treće kolo Rolan Garosa. Nakon što je prestigao Holanđanina De Jonga sa malo odsutnosti i ispustivši svoj prvi set na turniru, Španac će morati da bude fokusiran na teren protiv narednog protivnika, starog poznanika Sebastijana Korde. Amerikanac, 28 rankin, takođe dolazi sa poraza u drugom kolu turnira od Kvona.

Španac se u četiri navrata suočio sa Kordom, uz povoljan balans za igrača iz El Palmara de Tri pobede i samo jedan poraz, u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu 2022. Oba tenisera su bila finalisti Next Gen ATP u 2021., prvi put kada su se sreli, što se završilo pobedom svetskog broja tri.

Oba tenisera Već su im se ukrstili putevi u trećoj rundi drugog majora sezone pre dva izdanja, u kojoj je Španac ponovo bio pobednik. Sa ovim mečom, Srešće se na glini po treći put, meč u kojem će rezultati biti prekinuti nakon što svaka ekipa ostvari pobedu.

Kada je Alkaraz-Korda treće kolo Rolan Garosa?

Susret između Carlos Alcaraz i Sebastián Korda biće odigrano ovo Petak, 31 maj U Raspored tek treba da bude potvrđen od strane organizacije turnira.

Gde gledati Alkaraz – Korda na Rolan Garosu na TV-u?

Podudaranje između Karlos Alkaraz i Sebastijan Korda Može se videti preko Warner Bros. Discovery kanala i platformi u Španiji: Eurosport i Maks. Eurosport ima svoju aplikaciju i takođe se nalazi na nekim Movistar Plus+, Vodafon TV, Orange TV, Telecable, R, Euskaltel ili DAZN planovima.

Aplikacija i kanali Eurosporta Eurosport 1, Eurosport 2 i Eurosport 4K Još jednom će ponuditi opširno izveštavanje koje uključuje direktan prenos glavnih mečeva, sa posebnom pažnjom na mečeve koje igra ‘španska Armada’. I, na kraju svakog dana, Eurosportov tim stručnjaka će ponuditi najbolju analizu svakog meča, ekskluzivne intervjue, goste i još mnogo toga u programu ‘Pasar bolas’, koji su predstavili Migel Á. Méndez, Martas S. Bellas i Álex Corretja, uživo na Eurosportu 1 i takođe dostupni na Eurosport App i Max.

Gde pratiti Alkarazov meč sa De Jongom na Rolan Garosu 2024. na internetu?

Sve što se dešava u Karlos Alkaraz i Sebastijan Korda Biće moguće pratiti ga MARCA.com sa emisijom uživo, hronikom i izjavama protagonista.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.