Odgovor Rolan Garosa na kišu: Sednica u petak počeće u 10 ujutru

Odgovor Rolan Garosa na kišu: Sednica u petak počeće u 10 ujutru

Bezbednosne mere na kosinama biće pojačane kako bi se izbegle neprijatne situacije poput one koju je doživeo belgijski Gofin

LLoša vremenska prognoza u Parizu za celu nedelju naterala je organizaciju Rolan Garosa da brzo preduzme rešenje: ovog petka ceo dan će početi u 10 ujutru.

To, između ostalog, znači da će još jedan meč biti zakazan u „Filipe Šatrijeu“, od četiri do pet. Na isti način, bezbednosne mere će biti pojačane na terenima na otvorenom kako bi se izbegle nasilne situacije poput one koju je doživeo Dejvid Gofin koji je tokom meča imao gledaoca koji je bacio žvakaću gumu.

Iga Sviatek, svetski broj jedan, takođe se žalio na buku između poena navijača. U tom smislu, direktor Otvorenog prvenstva Francuske je prokomentarisao da su sudije u stolici upozorene da prestanu i upozore onoliko puta koliko je potrebno.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.