Ngl, Instagram postovi Naomi Osake prorekli su njen meč sa Igom Sviatek

Ngl, Instagram postovi Naomi Osake prorekli su njen meč sa Igom Sviatek

Društvene mreže su se zapalile tokom ovog drugog kruga – čak i iz prošlosti.

PARIZ—Naomi Osaka je uradila sve osim pobede u svom trileru u drugom kolu sa Igom Sviatekom, svetskim brojem 1, dvostrukim braniocem titule na Rolan Garosu, i trostrukom titlistom na Klej. Osaka je u prvom setu stigla do set poena, otresla razočaranje što je izgubila taj set odgovorom 6:1, a u odlučujućem meču zaradila meč loptu – jedan je vodila 5-2, 0-30.

Znaš šta se posle desilo. Da, trenutak je možda stigao do ovog četvorostrukog Grend slem šampiona, a mogao bi čak i njen gubitak da nazovete malo gušenjem. Ali više se radi o onome što je uradio drugi četvorostruki Grend slem šampion – videti Swiatekovo kvačilo kako se vraća na taj meč poen – nego ono što Osaka nije.

Bila je to vožnja rolerkosterom, jedna Osaka je nehotice zadirkivala u svojim nedavnim Instagram postovima:

Momci, mislim da sam na putu ka neиemu. Sve će da klikne, osećam to u vazduhu. 26 april

Nije mnogo navijača, možda čak ni navijača Osake, očekivalo nastup koji je održala protiv već istorijskog šljakera. Ali Naomi je očigledno videla da se vraća u aprilu.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Objava koju deli 大坂なおみ 🇭🇹🇯🇵 (@naomiosaka)

Malo kiše nikoga nije sprečilo 😊 3 maj

Pa, imati krov nad dvorom Filip Četrier je pomogao. Dok su Osaka i Sviatek pljuštali pobednici, napolju je jednostavno padala kiša. Mačke i psi, u jednom trenutku. Na kraju, mogli ste da čujete padavine kako ljušte krov.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Objava koju deli 大坂なおみ 🇭🇹🇯🇵 (@naomiosaka)

🇫🇷🐉🌸 kakav je danas bio rolerkoster. 26 maj

Osaka je ovo napisala pre tri dana, posle prve runde u kojoj je svojevremeno u trećem vodila Lusiju Bronzeti sa 4:0. Potom je izgubila narednih pet utakmica. Naomi se oporavila na vreme, ali je u utorak njena protivnica napravila još jednu pet utakmica u odlučujućem meču. Nažalost po Osaku, taj nalet je počeo tako što je Sviatek već ubacio dve utakmice na semafor.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Objava koju deli 大坂なおみ 🇭🇹🇯🇵 (@naomiosaka)

Nastavi da guraš napred. Sutra je novi dan sa novom prilikom 🙏🏾 11 maj

Osaka je u štampi izrazila razočaranje porazom, ali ju je ohrabrio i njen učinak. „Nakon što sam izgubila u Madridu sećam se da sam pitala svoj tim da li misle da bih ikada više mogla da budem igrač Top 5“, rekla je ona. „I priznajem, nisam uspeo da se probijem do odaja ili polusezone ovde, osećam se kao da sam na putu nazad. Za mene je to najveći pozitivan.“

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Objava koju deli 大坂なおみ 🇭🇹🇯🇵 (@naomiosaka)

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.